Stiri de ultima ora

Alegeri prezidentiale 2014: Pe unde se mai voteaza - stadioane, sedii de firme, CAP-uri

Alegeri prezidentiale 2014: Pe unde se mai voteaza - stadioane, sedii de firme, CAP-uri
Politic
Majoritatea celor peste 18.500 de sectii de votare de la prezidentiale vor fi organizate in scoli. Unele insa vor functiona in sedii de firme, hoteluri, stadioane, muzee, cinematografe, case particulare sau parohiale, foste sedii de CAP. La Deveselu se va vota inclusiv la "Asociatia de Locatari 5".

Cele mai multe dintre sectiile de votare vor fi amenajate, ca de obicei la alegeri, in scoli, gradinite, licee, universitati, camine culturale, primarii, sali de sport, camine pentru copii sau persoane varstnice, biblioteci comunale, sali polivalente, sali de festivitati.

Primarii au optat insa, in unele cazuri, sa infiinteze sectii de votare in locuri mai putin obisnuite.

Astfel, printre sectiile de votare din judetul Alba, se numara si cele amenajate la Bazinul olimpic, la cinematograful " Dacia " si la stadionul municipal "Cetate". In localitatea Blaj, din acelasi judet, unii dintre alegatori vor merge la urne la Piata Agroalimentara. De asemenea, vor mai fi amenajate sectii de votare in Gara CFR din Teius, la Tabara de Creatie si Odihna " Avram Iancu " din localitatea Lunca Larga, la o "casa particulara" din Faget si la casa parohiala din localitatea Inuri.

In judetul Arad, cetatenii vor merge la urne, printre alte locuri alese de primari, la Policlinica Municipala din Arad, la Centrul de informare turistica din Lipova, la Pichetul de Graniceri - Directia Politie de Frontiera Oradea, dar si la o remiza PSI din Sanpetru German.

Clubul pensionarilor si un parter de bloc

Printre sectiile de votare din judetul Arges se numara una la Biblioteca muncipala, alta la Societatea Comerciala Lisa Draxlmaier SA si una la clubul pensionarilor, toate trei amenajate in Pitesti, iar alta va fi deschisa la Serviciul de Intretinere Drumuri si Strazi din Campulung.

Pentru unii dintre cetatenii cu drept de vot din judetul Bacau au fost stabilite sectii de votare la bazinul de inot acoperit din municipiu si la Sera Borzesti, din aceeasi localitate.

Unii dintre bihoreni vor fi asteptati in ziua scrutinului la cresa, la Fundatia de scleroza multipla in Oradea, la un "parter bloc" din Beius, la Societatea Comerciala "Bihoreana" din Marghita si la "fostul magazin Wagner" din Salonta.

In judetul Bistrita-Nasaud vor putea fi gasite sectii de votare la sediul Asociatiei Rotary Club din municipiul Bistrita, la Sala de casatorii si la Policlinica oraseneasca din Beclean.

In judetul Brasov au fost alese ca sectii de vot, printre altele, agentia postala din localitatea Timisu de Sus, Clubul Muncitoresc "Brafor", Gara din localitatea Rupea, Spitalul Orasenesc din Zarnesti, Caminul cultural al Bisericii Ortodoxe din Sinpetru si fostul sediu de CAP din localitatea Halmeag.

In judetul Buzau vor fi deschise sectii de votare la cantina de ajutor social din Rimnicu Sarat, in cladirea fostei sectii de confectionat incaltaminte "Dambovita" din Nehoiu, la "fostul magazin" din localitatea Trestieni si la "caminul de nunti" din Smeeni.

"Oborul duminical" si Centrul Regional de Excelenta

Potrivit deciziei edililor din judetul Calarasi, sectii de votare vor putea fi intalnite la "Oborul duminical" din municipiu si intr-o "proprietate privata" din localitatea Ogoru.

Unii dintre cetatenii cu drept de vot sunt asteptati la urne in judetul Caras Severin, la Muzeul de Etnografie al Regimentului de Granita din Caransebes, la "Depozitul final cantar" din Anina, la Protopopiatul Ortodox Roman din Baile Herculane, la Societatea Comerciala ROMFLEX SA din localitatea Otelu Rosu, dar si la centrul de informare turistica din localitatea Liborajdea.

In judetul Cluj, vor fi amenajate cabine de vot la Centrul Regional de Excelenta, la Eparhia Reformata din Ardeal si la "Garaje Compania de Transport Public" din Cluj-Napoca, la Ocolul Silvic din Dej, la "gospodaria doamnei Paraschiva Irimia" din satul Moara de Padure, la fostul sediu CAP din Moara Dumbrava.

Pentru alegatorii din judetul Constanta, primarii au decis organizarea de sectii de votare inclusiv la Teatrul Fantasio si Agentia Fiscala din municipiul resedinta, iar in Mangalia la SC Eco Gold SA, Hotel Mangalia si la clubul spitalului din localitate.

In judet mai sunt amenajate sectii de vot la Hotelul Stadion si la persoana fizica Agiomer Muzechir (in Medgidia), la sediul Politiei Locale (Eforie Sud) si la Hotel Traian (Eforie Nord), la Centrul permanent pentru persoane abuzate (Harsova), la "Coloana auto - Ecoterm" (Navodari), precum si la Spitalul de Ftiziologie din localitatea Agigea.

In lista sectiilor de votare din Dolj pot fi gasite una la Sucursala Regionala CF, una la Punctul Termic Lapus din Craiova si una intr-un "loc de alimentatie publica parter" in Calafat.

Punctul termic 63 si la SC COCOLINO SRL

In Giurgiu, sunt organizate astfel de sectii la Galeriile de arta, la Clubul cadrelor militare in retragere si la "Punctul termic nr. 63" din municipiu.

Printre sectiile de votare care vor functiona in ziua alegerilor in Harghita se numara una care va fi amenajata in "corpul de cladire cu 20 de apartamente" din Odorheiu Secuiesc, alta la Parohia Romano-Catolica din Cristuru Secuiesc.

In judetul Hunedoara, vor putea fi intalnite sectii care vor functiona la Directia Silvica Deva si Autogara Deva, la societatea comerciala AUTOCOM AMICII GLC SRL din Lupeni, la Stadionul Central din Vulcan, la Stadionul "Minierul Aninoasa", la Statia CFR din Simeria, la Magazinul ABC din Plopeni si la Caminul Cultural si Recreativ Plosca.

Pe lista sectiilor de votare din Ialomita se afla si cele amplasate in Muzeul Agriculturii din Slobozia si la SC. COCOLINO SRL si PF Iordan din Fetesti, precum si cea de la Fabrica de ceramica din Urziceni.

Unii dintre alegatorii ieseni vor fi asteptati la urne la Parcul stiintific si tehnologic din muncipiu sau la Magazinul de mobila Tofan din localitatea Valea Adinca.

In judetul Ilfov sunt organizate sectii de votare in sediile unor firme - SC Smart Business & Accounting consulting SRL (Bragadiru) si SC Miky&Jasmin SRL (Popesti Leordeni) - dar si in doua proprietati private - Mihaela Dana Farr (Otopeni) si Gheorghe Tutunaru (Buftea).

In Maramures figureaza sectii organizate, printre altele, in Centrul de planificare familiala si la Bazinul Olimpic din Baia Mare, la unitatea militara in localitatea Borsa, la Cantonul Silvic din localitatea Baita si intr-o "gospodarie individuala" in Moisei.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus