Stiri de ultima ora

Zoe Kravitz a sărbătorit inedit punerea sub acuzare a lui Donald Trump. La ce gest a recurs

Zoe Kravitz a sărbătorit inedit punerea sub acuzare a lui Donald Trump. La ce gest a recurs
Monden
„Mănâncă asta, 45!”, a scris Zoe Kravitz în dreptul fotografiei, referindu-se la cel de-al 45-lea președinte al Americii, al treilea care se află în pericol de destituire, scrie protv.ro.

Cea mai îndrăzneață fotografie a vedetei a a adunat peste 720.000 de aprecieri.

BOMBĂ! OANA ROMAN A RUPT TĂCEREA DESPRE TOT CE A ÎNDURAT! A FOST, PUR ȘI SIMPLU, CĂLCATĂ ÎN PICIOARE, DAR NU A SPUS NICIODATĂ NIMIC (GALERIE FOTO)

Vedeta a pozat în acest mod, după ce Camera Reprezentanților a votat joi punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump, acuzat de abuz de putere. Conform aleșilor americani, Trump a condiționat acordarea unui ajutor de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina de reluarea investigării fiului vicepreședintelui SUA Joe Biden. Joe Biden este contracandidatul lui Trump la alegerile din anul 2020, iar actualul președinte ar fi vrut să-i compromită campania. 

Mai mult, Trump a fost acuzat de obstrucționarea Congresului american, fiindcă a încercat să împiedice investigarea acestui scandal.

În toată istoria SUA doar 2 președinți s-au aflat într-o postură similară: în 1868 – Andrew Johnson; în 1998 – Bill Cliton. Ambii au fost achitați de Senat. Richard Nixon, pus sub acuzare în urma scandalului Watergate, a demisionat înainte de a fi destituit.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus