Stiri de ultima ora

Vremurile în care Vin Diesel era un crai au apus! Răutăcioşii ar spune că a trecut de la ”Furios şi iute” la ”Gras şi iute”

Vremurile în care Vin Diesel era un crai au apus! Răutăcioşii ar spune că a trecut de la ”Furios şi iute” la ”Gras şi iute”
Monden


Vin Diesel nu mai este bărbatul super fit din ”Furios şi iute”. Starul a fost fotografiat la bustul gol, iar pacheţelele de muşchi au dispărut.Tristeţe mare printre fanele lui Vin Diesel. Chipeşul dur şi ”Furios şi iute” este acum ”Gras şi iute”, spun răutăcioşii. Căci abdomenul super lucrat la sală a devenit istorie. Actorul a fost fotografiat în vacanţă, în Europa, şi este greu de crezut cât de mult s-a schimbat.Vedeta a fost fotografiată la bustul gol, în timpul vacanţei sale în Portofino, pe un vas. El se află alături de familie şi se distrează copios.Vin Diesel pare că şi-a luat o pauză de la antrenamente. A mers cu soţia Paloma Jimenez şi cu copiii într-o superbă vacanţă în Italia, unde se răsfaţă la bordul unui iaht luxos, în Portofino.Actorul a făcut burtică şi foarte puţin mai seamănă cu personajul său din ”Furios şi iute”, film în care este top fit şi as la condus.Starul s-a răsfăţat la bordul ambarcaţiunii, nu şi-a refuzat micile plăceri, a mâncat, a băut, semn că poate va începe o dietă, dar nu în vacanţa asta.Apropo de greutatea excesivă, Vin Diesel, într-un interviu din 2015, a declarat: "Am avut cel mai bine lucrat corp din New York decenii la rând. Simt că nu am pierdut aprecierea fanilor. (…) Am avut şi roluri pentru care a trebuit să mă îngraş şi să slăbesc foarte repede".Poate că acesta este şi motivul pentru care nu-şi face griji. Rămâne de văzut dacă Vin va reveni la forma fizică ce l-a consacrat sau pur şi simplu s-a resemnat şi şi-a acceptat fizicul aşa cum este.Foto: Profimedia

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus