Stiri de ultima ora

Viviana Sposub are COVID-19. Care este starea concurentei de la „Ferma“: Vom sta izolaţi la domiciliu

Viviana Sposub are COVID-19. Care este starea concurentei de la „Ferma“: Vom sta izolaţi la domiciliu
Monden
După ce în urmă cu două zile, actorul George Burcea (32 de ani) a fost depistat cu SARS-CoV-2, Viviana Sposub a decis să se testeze, iar rezultatul a fost pozitiv. Prezentatoarea TV s-a izolat deja în casă şi i-a anunţat pe cei cu care a intrat în contact în ultimele zile.

Viviana Sposub şi George Burcea sunt concurenţi în emisiunea Ferma, de la PRO TV. Deşi filmările s-au încheiat, cei doi au devenit foarte apropiaţi în cadrul show-ului, iar în prezent sunt iubiţi, potrivit ştirileprotv.ro. 

Ca şi în cazul actorului George Burcea, starea ei de sănătate este una foarte bună, iar singurele simptome au fost în urmă cu doar câteva zile.

"După ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul şi mi-a fost confirmat faptul că am şi eu virusul. Momentan ne simţim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolaţi la domiciliu. Vă ţinem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment", a transmis prezentatoarea TV.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus