Stiri de ultima ora

Videoclipul controversat prin care Lady Gaga condamnă violurile din campusurile universitare

Videoclipul controversat prin care Lady Gaga condamnă violurile din campusurile universitare
Monden
Scence turnate în alb negru, ce prezintă o serie de agresiuni sexuale, inclusiv unele care sunt comise cu ajutorul "drogului violului" (acidul gama-hidroxi-butiric/ GHB), cărora le cad victime patru tinere studente, ilustrează noul single al cântăreţei Lady Gaga.

Single-ul "Till It Happens To You" este, de asemenea, tema centrală de pe coloana sonoră a unui nou documentar, "The Hunting Ground" ("Terenul de vânătoare"), un film despre violurile din campusurile universitare americane, prezentat deja în mai multe instituţii de învăţământ superior din Statele Unite.

Diane Warren, textiera care a compus acest single în colaborare cu Lady Gaga, spune că noul single reprezintă "un imn împotriva violenţelor sexuale".

"Nu am vrut să îndulcesc nimic din această situaţie tragică", a declarat artista pentru Huffington Post.

Cântăreaţa Lady Gaga a dezvăluit în 2014 că a fost victimă a unui viol, comis înainte ca ea să devină celebră.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don t-ask-don t-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor şase premii Grammy.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus