Stiri de ultima ora

VIDEO Cine este marele favorit în finala Eurovision 2019 şi care sunt ţările cu cele mai mici şanse de câştig

VIDEO Cine este marele favorit în finala Eurovision 2019 şi care sunt ţările cu cele mai mici şanse de câştig
Monden
Finala Eurovision 2019 va avea loc sâmbătă seară, 18 mai, la Tel Aviv şi va fi transmisă în direct de TVR de la ora 22.00. Casele de pariuri pare însă că au ales deja câştigătorul Eurovision 2019.

Artişti din 26 de ţări vor lupta în finala Eurovision 2019, spectacolul, în cadrul căruia Madonna va susţine un recital, fiind difuzat, începând cu ora 22.00, la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR+

Finala va fi deschisă de Malta, fiind urmată, în prima parte a show-ului de Albania, Cehia, Germania, Rusia, Danemarca, San Marino, Republica Macedonia de Nord, Suedia, Slovenia, Cipru, Olanda şi Grecia. 

În partea a doua, vor concura Israel, Norvegia, Marea Britanie, Islanda, Estonia, Belarus, Azerbaidjan, Franţa, Italia, Serbia, Elveţia, Australia şi Spania. Ester Peony, care a reprezentat România cu piesa „On a Sunday“, nu s-a calificat în finala Eurovision 2019, marcând astfel al doilea eşec consecutiv al ţării noastre în concursul internaţional. 

Casele de pariuri, care anul trecut au prezis câştigătorul corect, au deja un favorit în persoana olandezului Duncan Laurence, a cărui piesă „Arcade“ este cotată cu 47% şanse de câştig, potrivit datelor centralizate de site-ul  eurovisionworld.com . Toate piesele din finală pot fi ascultate aici . 

La o distanţă considerabilă, pe locul doi, se află reprezentanta Australiei, Kate Miller-Heidke, cu piesa „Zero Gravity“, cotată cu 12% şanse de a fi câştigătoarea Eurovision 2019. 

Podiumul este completat de Elveţia, cu 7% şanse, reprezentată de Luca Hanni, cu „She Got Me“. 

Suedezul John Lundvik, care a fost până de curând pe primul loc în topul pariorilor, a coborât pe poziţia a patra, cu 6% şanse. Următoarele locuri în clasamentul pariorilor sunt ocupate de Italia, Islanda şi Rusia, toate creditate cu 4% şanse de a învinge în finala Eurovision 2019. 

La polul opus, cu sub 1% şanse de victorie sunt două dintre cele cinci mari state finanţatoare ale competiţiei, Marea Britanie şi Germania, ţara-gazdă Israle, precum şi San Marino, Albania, Estonia, Belarus, Slovenia şi Serbia. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus