Stiri de ultima ora

Victor Rebengiuc, acid după moartea lui Bogdan Stanoevici: „A căutat-o" |

Victor Rebengiuc, acid după moartea lui Bogdan Stanoevici: „A căutat-o |
Monden
Moartea actorului Bogdan Stanoevici a lansat noi dezbateri și acuzații grave pe tema COVID-19 , în spațiul public. După ce Diana Șoșoacă a declarat că fostul candidat la prezidențiale a decedat în urma unei infecții, iar Monica Pop a precizat că este vorba despre efectul SARS-COV-2, Victor Regebengiuc are o abordare radicală. 

În opinia lui Rebengiuc, Stanoevici a suportat consecințele propriilor alegeri. 

„El a căutat chestia asta, cred că este o știre falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toți cei care se infectează cu așa ceva în spitale. Asta e situația. 

Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de față și toți trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm niște oameni care au posibilitatea să ne dea niște sfaturi bune, pentru că sunt specialiști în domeniu?

În schimb, ascultăm de fel de fel de foști securiști care vin și spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?", a transmis Rebengiuc. 

Cine a fost Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon" din București. Stanoevici a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a fost minsitru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta și manager al Circului Metropolitan. În perioada pandemiei, actorul s-a făcut remarcat prin intermediul protestelor cu privire la măsurile anti- COVID-19 impuse de Guvern. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus