Stiri de ultima ora

Veste ȘOCANTĂ pentru fanii lui Ed Sheeran! Artistul a fost lovit de o mașină (FOTO)

Veste ȘOCANTĂ pentru fanii lui Ed Sheeran! Artistul a fost lovit de o mașină (FOTO)
Monden
Fanii lui Ed Sheeran sunt foarte îngrijorați de starea de sănătate a artist ului fiindcă acesta a fost implicat într-un accident în urma căruia și-a rănit ambele brațe. Cântărețul a fost nevoti să-și anuleze mai multe concerte după ce a căzut de pe bicicletă și a fost lovit de o mașină.

Concertele pe care le-a anulat urmau să aibă loc în Taipei, Osaka, Seul, Tokyo şi Hong Kong.

"O vizită la doctori a confirmat fracturile la încheietura dreaptă și la cotul stâng , a scris Ed Sheeran în descrierea unei fotografii postate pe Instagram.

Aștept să văd cum progresează vindecarea înainte de a ne decide cu privire la concertele de după , a mai adăugat artist ul.

Ed Sheeran a fost în mai multe emisiuni televizate și a vorbit despre accident ul în care a fost implicat. Acesta a precizat că inițial nu s-a îngrijorat prea tare, însă abia apoi a început să simtă efectele accident ului.

"Primul lucru pe care l-am făcut după accident a fost să mă ridic de jos şi să constat că mă doare destul de rău, apoi am mers în bar. Abia a doua zi am mers la spital". 

Ed Sheeran este un cântăreț britanic, iar în acest moment poate fi considerat unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Shape of you", "Thinking Out Loud" sau "Give me love".  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus