Stiri de ultima ora

Vedete care și-au micșorat stomacul

Multe vedete au recurs la operația de micșorare a stomacului, după ce au avut de furcă cu kilogramele în plus și nicio dietă nu a dat roade. Desigur, unele au recunoscut că au apelat la această procedură, pe când altele nu.

Haideți să vedem, așadar, ce vedete și-au micșorat stomacul în speranța că vor scăpa de kilogramele în plus!

Cea mai recentă transformare îi aparține Ralucăi Bădeanu, care de-a lungul timpului a încercat fără rezultat numeroase cure de slăbire și diete drastice. Astfel, după ce a constat că nu poate ajunge la rezultatul dorit, a optat pentru o operație de micșorare a stomacului. Rezultatele nu au întârzioat să apară, Raluca topind pur și simplu 63 de kilograme. În prezent, Raluca Bădeanu are 57 de kilograme și se simte nemaipomenit cu noua siluetă.

Și primarul sectorului 4 din București, Piedone, a apelat la această metodă pentru a slăbi, după ce ajunsese să cântărească nu mai puțin de 210 kilograme. Desigur, mai întâi a încercat pe calea tradițională, apelând la tot felul de cure și diete, însă cum rezultatul nu a fost unul satisfăcător Piedone și-a făcut curaj pentru o operație de micșorare a stomacului. Astfel, într-un an Cristian Popescu Piedone a ajuns de la 180 de kilograme, atât avea când s-a urcat pe masa de operație, să dea jos 80 de kilograme. Și regimul continuă...

Toată lumea este uimită de transformarea lui Teo Trandafir. Personalitatea TV s-a operat în anul 2013, în pragul Crăciunului, și de atunci transformarea sa a fost incredibilă. După ce și-a făcut operația de micșorare a stomacului Teo a ajuns la silueta dorită, drept dovadă stând și ținutele îndrăznețe pe care Teo își permite acum să le poarte. Întrebată de restricțiile alimentare pe care le are, Teo a mărturisit că nu are nicio restricție de la medic: ”Acum nu mai am ce regim să țin. La operație, doctorii mi-au tăiat din stomac și nu mai am unde să bag multă mâncare. Acum mănânc ca un om normal, fără diete.”, a povestit Teo Trandafir.

Vedete care nu au recunoscut că și-au micșorat stomacul

O altă transformare șocantă a fost cea a Ritei Mureșan. Însă, vedeta nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la o astfel de metodă chirurgicală, deși există voci care susțin această idee. Rita Mureșan a slăbit într-un an de zile aproape 45 de kilograme, grație unei ”terapii cu îngeri”. Rita spune că a ajuns la rezultatul spectaculos după ce și-a găsit liniștea sufletească.

Nici Răzvan Ciobanu nu a recunoscut că a recurs la o operație de micșorare a stomacului, deși zvonurile în acest sens nu au fost puține. Designerul vestimentar a trecut prin mai multe transformări fizice, grație unei diete proteice, spune el. ”Aveam 128 de kilograme când am început un regim proteic. E singura dietă care funcționează la mine. Mănânc numai proteine zilnic: carne, brânză, ouă.”, a povestit designerul.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus