Stiri de ultima ora

Untold 2020. Lineup-ul festivalului online de la Cluj |

Untold 2020. Lineup-ul festivalului online de la Cluj |
Monden
Pandemia de COVID-19 a schimbat în totalitate modul de organizare al concertelor și festivalurilor, atât în România, cât și în Europa. În acest context însă, festivalurile de renume de la noi sau de peste ocean au apelat la o nouă formulă prin care să fie cât mai aproape de fani și mai ales să le reamintească de bucuria concertelor live.

Astfel, anul acesta festivalul Untold, de la Cluj se va ține într-o modalitate cu totul și cu totul nouă, pe YouTube. Pe canalul oficial al evenimentului se vor organiza sesiuni live cu reprezentațiile artiștilor din timpul anilor trecuți.

Programul din mediul online, difuzat anul acest cuprinde momente speciale ale artiștilor, ce au avut loc în 2019, 2018, 2017, 2016 și 2015. În premieră anul acesta, difuzat pentru prima dată online va fi concertul lui Armin van Buren din 2015.

Cei ce au achiziționat bilete la festival, încă de la începutul acestui an sau din 2019, le-au putu înlocui cu abonamente de tip „Any Time” valabile timp de trei ediții de acum încolo. Mai mult decât atât, cei care s-au înregistrat pe site și au achiziționat abonamentele vor putea urmări pe site-ul evenimentului o sesiune specială, organizată doar pentru ei.

Potrivit Infomusic.ro , iată programul compelt și line-up-ul evenimentelor online organizate pentru această ediție de Untold:
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus