Stiri de ultima ora

Unde își petrec luna de miere Pierre Casiraghi și Beatrice Borromeo?

La cinci zile după fastuoasa ceremonie de nuntă pe care au avut-o Pierre Casiraghi și aleasa inimii sale cei doi au găsit în sfârșit timp să se relaxaseze și să se bucure de noul capitol din viața lor de tineri însurăței. Astfel, potrivit publicației italiene Oggi, cei doi se află în prezent în luna de miere, într-o croazieră pe Mediterană.

Pierre Casiraghi și Beatrice Borromeo pot răsufla în sfârșit liniștiți. Agitația nunți a trecut, așa că cei doi au plecat în luna de miere. Paparazzi au surprins cadre inedite cu cei doi la bordul unui yaht, deținut de familia mirelui, pe Mediterană.

Publicația susține însă că tinerii însurăței nu sunt singuri în această călătorie. Mai precis, paparazzi au surprins cadre și cu Prințesa Caroline de Monaco, mama lui Pierre, fratele acestuia, Andrea Casiraghi, cumnata lui Pierre, Tatiana Santo Domingo, cât și pe nepoții lui, Sacha și India. Așadar, luna de miere a lui Pierre este mai degrabă o vacanță de familie, pornind din Monaco și îndreptându-se spre Riviere Franceză.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus