Stiri de ultima ora

Un film SF cu Gerard Butler, pe primul loc în box office-ul românesc: ce încasări a avut VIDEO

Un film SF cu Gerard Butler, pe primul loc în box office-ul românesc: ce încasări a avut VIDEO
Monden
Filmul „Geostorm: Pericol global“, cu Gerard Butler în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Filmul „Geostorm“, lansat vineri în cinematografele din România, s-a clasat în topul box office-ului după ce a generat încasări de 1,4 milioane de lei.

Lungmetrajul SF, regizat de Dean Devlin, din distribuţia căruia mai fac parte  Ed Harris, Jim Sturgess şi Andy Garcia, a fost vizionat de aproape 62.000 de spectatori, potrivit Cinemagia.

După o serie de dezastre naturale care puneau în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul. Însă sistemul a început să dea erori, iar specialiştii mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a detecta problema şi a salva planeta. Gerard Butler revine pe marile ecrane în rolul unui inginer care, alături de fratele său, este angajat să rezolve problema tehnică de pe unul dintre sateliţi. În timp ce Jake (Gerard Butler) este trimis în spaţiu să repare defecţiunea, Max (Jim Sturgess) începe să investigheze ipoteza unei conspiraţii la nivel înalt, chiar din interiorul Casei Albe.  

Filmul „Vânătorul de recompense 2049/ Blade Runner 2049“, cu Ryan Gosling, Robin Wright şi Harrison Ford, a coborât pe locul al doilea în clasament, după ce, în al treilea weekend de la premiera românească, a încasat 303.000 de lei şi a fost vizionat de 12.500 de spectatori.

Animaţia „My Little Pony: The Movie“, realizată de Jayson Thiessen, ocupă locul al treilea, după al doilea weekend de la lansare, cu încasări de 235.000 de lei şi 13.500 de spectatori.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus