Stiri de ultima ora

Un actor de la Bollywood bea zilnic urină de vacă, pentru a se feri de coronavirus. Ce fac indienii cu balega de vacă

Un actor de la Bollywood bea zilnic urină de vacă, pentru a se feri de coronavirus. Ce fac indienii cu balega de vacă
Monden
Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Bollywood a recunoscut că bea zilnic urină de vacă, convins fiind că este un bun remediu împotriva maladiei Covid-19.

Akshay Kumar a mărturisit că bea în fiecare zi urină de vacă căreia mulţi indieni îi atribuie virtuţi terapeutice, inclusiv contra coronavirusului, scrie Le Figaro .

Actorul este considerat un susţinător al partidului premierului naţionalist Narendra Modi. Acesta alocă milioane de dolari pentru cercetarea pe produse care folosesc urina sau balega acestui animal, considerat sacru de indieni, pentru a lupta contra diabetului sau cancerului sau pentur a face pastă de dinţi. Niciun studiu ştiinţific complet nu a validat aceste presupuse proprietăţi curative. 

Akshay Kumar, 53 de ani, s-a exprimat pe reţelele de socializare într-o discuţie online care promova o emisiune televizată cu aventurierul britanic Bear Grylls. 

În emisiune, cei doi beau ceai din excremente de elefant într-o rezervaţie indiană de tigri. "Nu eram îngrijorat", a explicat Kumar actriţei Huma Qureshi în timpul conversaţiei. "Eu beau urină de vacă în fiecare zi din motive terapeutice, aşa că a asta a fost în regulă". 

Mulţi indieni beau urină de vacă pentru presupusele virtuţi aduse sănătăţii. Membri ai partidului lui Modi au susţinut chiar că urina şi balega de vacă ar fi bune contra coronavirusului. 

Organizaţia naţionalistă All India Hindu Mahasabha a organizat la mijlocul lui martie o sărbătoare la New Delhi pentru a promova această băutură contra maladiei Covid-19. 

India numără 4,6 milioane de cazuri de coronavirus şi 76.000 de morţi din cauza maladiei. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus