Stiri de ultima ora

Uimire la Hollywood! Noua iubită a lui Brad Pitt este căsătorită | Romania Libera

Uimire la Hollywood! Noua iubită a lui Brad Pitt este căsătorită | Romania Libera
Monden
După divorțul de Angelina Jolie, actorului american Brad Pitt iubește din nou. Superstarul de la Hollywood a fost văzut în compania fotomodelului german de origine poloneză Nicole Poturalski, care, culmea, este căsătorită.

31.08.2020 - 22:07

După aproape patru ani de la despărţirea de Angelina Jolie şi după un dureros proces de divorţ, Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a intrat din nou în atenţia tabloidelor după ce agentul său a confirmat presei americane că actorul are o legătură sentimentală cu modelul german Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani şi mama unui băieţel. 

Brad Pitt şi Nicole Poturalski au fost surprinşi de paparazzi la hotelul Du Cap, unde au ajuns la bordul unui avion care a decolat de la Paris, pentru a se bucura de câteva zile de vacanţă în sudul Franţei. Acel scurt concediu reprezintă un moment de respiro pentru starul american înainte de Festivalul de Film de la Veneţia, unde este aşteptată prezenţa actorului Brad Pitt, deşi nu se ştie dacă acesta va veni însoţi de noua lui iubită, fapt ce ar confirma oficial relaţia lor.

Nicole Poturalski este căsătorită cu Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, cu care, potrivit publicaţiei Mail Online, ar avea "un mariaj deschis". Se pare că actorul şi modelul s-au cunoscut la restaurantul Borchardt din Berlin, pe care îl deţine omul de afaceri Roland Mary.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus