Stiri de ultima ora

Topul celor mai elegante mirese ale tuturor timpurilor: de la Ducesa de Cambridge la prinţesa de Monaco

Topul celor mai elegante mirese ale tuturor timpurilor: de la Ducesa de Cambridge la prinţesa de Monaco
Monden
Grace Kelly, actriţa americană devenită prinţesă în urma căsătoriei cu prinţul Rainier de Monaco, a fost desemnată cea mai elegantă mireasă a tuturor timpurilor, potrivit publicaţiei „The Independent“, citată de Mediafax.

Regretata actriţă nu a purtat în ziua nunţii sale, în 1956, o rochie de mireasă realizată de un designer de modă celebru, în schimb a apelat la Helen Rose, o croitoreasă din industria cinematografică, scrie Mediafax . Ţinuta din dantelă a prinţesei Grace de Monaco este urmată de rochiile purtate de Ducesa de Cambridge Kate Middleton, designerul de modă Victoria Beckham, actriţa Salma Hayek şi Prinţesa Diana.

Ducesa Kate ocupă locul al doilea, la nunta regală cu prinţul William al Marii Britanii, din 2011, purtând o rochie uimitoare, semnată de Sarah Burton, directorul de creaţie al casei Alexander McQueen. Creaţia este considerată de mulţi specialişti o replică modernă a rochiei de mireasă purtată de Grace Kelly, mai notează

Prinţul Rainier al III-lea de Monaco, alături de soţia lui, actriţa şi prinţesa de Monaco, Grace Kelly, în ziua nunţii, în 1956 FOTO The Independent/ Getty Images

Podiumul este completat de Carolyn Bessette, care s-a căsătorit cu John F Kennedy Jr. pe 21 septembrie 1996, graţie rochiei creată de designerul american Narciso Rodriguez.

Victoria Beckham, cântăreaţa pop devenită designer de modă, care a purtat, când s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham, în 1999, o rochie realizată de Vera Wang şi o coroniţă din aur cu diamnate ocupă locul al patrulea.

Elizabeth Taylor apare de două ori în acest clasament. Celebra actriţă ocupă locul al cincilea cu rochia pe care a purtat-o la prima ei căsătorie (din cele şapte), cu magnatul hotelier Conrad Hilton, în 1950, şi locul al 15-lea pentru al treilea ei mariaj, cu producătorul de film Mike Todd, în 1957.

Legenda cinematografiei, Elizabeth Taylor, alături de primul ei soţ, Nick Hilton FOTO The Independent/ Keystone

În mod surprinzător, supermodelul britanic Kate Moss, care a optat pentru un model vintage creat de John Galliano, nu a fost amintită în acest top, şi nici starleta americană Kim Kardashian, care a purtat la nunta ei cu rapperul Kanye West o rochie a casei Givenchy creată de designerul Ricardo Tisci.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus