Stiri de ultima ora

Sicriul pitic de pe Marte

Sicriul pitic de pe Marte
Monden
Un internaut pasionat de astronomie si de teoriile despre existenta extraterestrilor spune ca a descoperit imaginea unui sicriu intr-o fotografie realizata pe Marte. “Sicriul” a fost descoperit de Will Farrar, administratorul canalului WhatsUpintheSky37 de pe site-ul YouTube.

“Sicriul” a fost descoperit in timp ce Will Farrar analiza o serie de fotografii realizate pe Marte de roverul american Curiosity. “Aceasta cutie arata in mod cert ca un sicriu modern facut din ciment. La fel arata si partea de stanca de pe dealul din spatele lui, care pare sa fie un fel de scara, dar si resturile din piatra din partea stanga a imaginii, care par sa fie ramasitele unor constructii facute de o civilizatie straveche”, spune Farrar. La randul sau, Scott Waring, un alt internaut pasionat de cautarea formelor de viata extraterestre, care scrie pentru UFO Sightings Daily, este de parere ca acel “sicriu” a fost facut dintr-o substanta asemanatoare pietrelor de pe Terra. “Cat le-ar lua inginerilor de la NASA sa programeze roverul Curiosity pentru a-l face sa se intoarca putin si sa examineze continutul acelei cutii?

Pare sa aiba o lungime de un metru si o latime si o inaltime de 0,4 metri. Multe specii de extraterestri sunt scunde, inclusiv o specie de «grays» (precum cei disecati la Rosewell)”, a declarat el. Specialistii in teoriile despre existenta extraterestrilor folosesc termenul “grays” pentru a descrie fiintele de pe alte planete, care au capete ovale si ochi de dimensiuni mari. Will Farrar nu este insa convins de aceste explicatii. “Nu ni se spun o gramada de lucruri, asadar nu stiu care este adevarul de acolo”, a declarat el. Noua descoperire a fost facuta la putin timp dupa un alt anunt similar, in noiembrie, atunci cand o femeie – care spunea ca este o fosta angajata a NASA – a declarat ca a vazut oameni pe Marte. Femeia, care a spus ca o cheama “Jackie”, a telefonat la un post de radio american, Coast to Coast AM, pentru a “marturisi” ca a vazut mai multi barbati in costume spatiale care alergau pe planeta rosie in 1979.

Jackie spune ca lucra in echipa de telemetrie folosita de NASA in timpul programului spatial Viking Lander in momentul in care i-a vazut pe acei oameni prin intermediul unei transmisiuni in direct.”Ma intreb daca poti sa rezolvi un mister vechi de 27 de ani pentru mine”, i-a spus ea prezentatorului acelei emisiuni radiofonice. “Acel vechi rover Viking se deplasa pe suprafata lui Marte”.”Apoi, am vazut doi barbati in costume spatiale – nu acele costume voluminoase pe care noi le folosim de obicei, ci altfel de costume, care pareau sa aiba rol de protectie. Au venit dinspre linia orizontului si s-au indreptat spre Viking Explorer”, a adaugat ea.

La inceputul acestui an, profesorul John Brandenburg, specialist in fizica plasmei, care lucreaza pentru compania Orbital Technologies, a spus ca, dupa parerea lui, o straveche civilizatie de pe Marte a fost distrusa complet dupa un atac nuclear executat de o alta rasa extraterestra. Profesorul Brandenburg sustine ca stravechii martieni, carora li se mai spune “cydonieni” sau “utopieni”, au fost masacrati in acel atac, iar dovezile “genocidului” pot fi vazute inca si in zilele noastre.
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus