Stiri de ultima ora

Sia suferă de o maladie genetică rară: anunţul făcut de cântăreaţă

Sia suferă de o maladie genetică rară: anunţul făcut de cântăreaţă
Monden
Cântăreaţa pop de origine australiană Sia (43 de ani), cunoscută pentru apariţiile în care îşi ascunde faţa cu peruci şi pălării, a dezvăluit că suferă de o maladie genetică rară.

Sia a dezvăluit că suferă de o boală care îi provoacă dureri cronice, scrie publicaţia BBC, citată de News.ro .

Într-un mesaj publicat pe Twitter, cântăreaţa şi compozitoarea a spus că are Ehlers-Danlos Syndrome (EDS), sindrom care îi cauzează dureri şi oboseală extremă. 

„Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun vouă, celor care suferă de dureri fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este al naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur“, a scris artista. 

Potrivit National Health Service al Marii Britanii, există 13 tipuri de sindrom EDS, o condiţie care afectează ţesutul conjunctiv din jurul corpului. Unele forme sunt uşoare, în timp ce altele pot fi distrugătoare. 

Hey, I m suffering with chronic pain, a neurological disease, ehlers danlos and I just wanted to say to those of you suffering from pain, whether physical or emotional, I love you, keep going. Life is fucking hard. Pain is demoralizing, and you re not alone.

— sia (@Sia) October 4, 2019

Sia a vorbit în trecut despre dependenţa ei de alcool şi medicamente. Anul trecut, ea a publicat un mesaj pe Twitter în care celebra faptul că nu mai este dependentă de opt ani. 

Sia este cunoscută pentru că este discretă cu viaţa sa privată, de obicei ascunzându-şi faţa sub peruci şi pălării. 

Sia Kate Isobelle Furler, cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul „This is Acting“ şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie 2017 şi-a lansat primul album de Crăciun, „Everyday is Christmas“.Ea a compus piese şi pentru alţi cântăreţi precum Rihanna, Beyonce, Katy Perry şi Adele.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus