Stiri de ultima ora

Shannen Doherty, lecţie de curaj şi perseverenţă: actriţa îşi face apariţii spectaculoase pe reţelele sociale pentru a arăta cum se recuperează FOTO

Shannen Doherty, lecţie de curaj şi perseverenţă: actriţa îşi face apariţii spectaculoase pe reţelele sociale pentru a arăta cum se recuperează FOTO
Monden
Actriţa americană Shannen Doherty (46 de ani), care a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, îşi face o apariţie spectaculoasă după ce a anunţat că boala a intrat în remisie.

După ce a anunţat pe Instagram că boala a intrat în remisie şi că următorii cinci ani îi sunt cruciali, acum Shannen Doherty împărtăşeşte cu fanii ei fotografii în care arată cum îi creşte părul. „Cred că eu şi soţul meu ne contopim unul în celălalt“, a scris vedeta în descrierea unei poze în care apare alături de soţul ei, Kurt Iswarienko. Doherty a postat şi alte poze din vacanţa petrecută în Mexic, în care îşi lasă la vedere părul nou crescut, după ce a urmat tratamentul de chimioterapie.

În luna aprilie, fosta vedetă a serialului „Beverly Hills 90210“ a început să posteze pe reţele sociale imagini pentru a arăta felul în care se recuperează. „Momente. Se întâmplă. Astăzi a fost şi este un moment. Ce înseamnă remisia? Am auzit acel cuvânt şi nu am nicio idee cum să reacţionez. Veşti bune? Da! Copleşitoare. Da. Acum mai e de aşteptat“, a scris ea atunci, anunţând de remisia bolii. Dar, vedeta a rămas optimistă. „După cum fiecare dintre cei care trec prin acest lucru ştie, următorii cinci ani sunt cruciali. Revenirile se întâmplă adesea. Mulţi dintre voi mi-au împărtăşit astfel de poveşti. Aşa că, cu inima mai uşurată, aştept. Între timp, trebuie să iau nişte decizii. Reconstrucţia, care reprezintă mai multe intervenţii chirurgicale. Decizia de urma tratamentul pentru următorii cinci ani, care vine la rândul lui cu propriu set de probleme şi de efecte secundare. Sunt binecuvântată, ştiu asta. Dar deocamdată.... remisia. Voi profita de acest lucru ca să trag o gură de aer“, a mai scris actriţa pe Instagram.

Astfel, de când a fost diagnosticată, Shannen Doherty şi-a documentat boala, publicând pe reţelele sociale fotografii sfârşietoare în care expunea momentele grele prin care a trecut şi împărtăşind traumele bolii.

Actriţa a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015 şi a trecut prin opt runde de chimioterapie. O experienţă traumatizantă a fost piederea părului, cu care s-a făcut remarcată atunci când o interpreta pe Brenda Walsh în „Beverly Hills 90210“, rol care a consacrat-o. Din fericire pentru ea, alături i-au fost mama, cei mai buni prieteni şi soţul ei. Cu ajutorul lor a transformat un moment sfâşietor într-unul motivaţional, arătând tuturor clipa în care s-a ras în cap. 

FOTO ET Online 

Shannen Doherty a descris şi lupta intensă pe care a dus-o cu boala. „După chimioterapie trebuie să te duci mereu la baie. Vomiţi în fiecare secundă. După prima şedinţă am pierdut patru kilograme, instantaneu. Nu trebuie să te mişti, nu poţi sta în maşină, nu poţi să mânânci. Soţul meu m-a luat cu maşina după şedinţă, a trebuit să mă pună pe perfuzii ca să mă hidrateze. Nu se întâmplă nimic în corpul tău, totul iese afară“, a zis ea.

Actriţa crede că nimeni nu ar trebui să fie ruşinat de felul în care boala schimbă fizic o persoană. „Din cauza medicamentelor îmbătrâneşti şi te poţi îngrăşa, sunt reacţii diferite în corp. De aceea, nu vreau ca cineva care îmi face o poză să se minuneze de felul în care arăt. Am vrut să spun asta, cum cred eu că e mai bine. De asemenea, e uşor de trăit cu cancerul dacă ştiu că pot ajuta cel puţin o persoană“, a concluzionat ea.  
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus