Stiri de ultima ora

Se inaspresc pedepsele pentru utilizarea telefoanelor mobile in trafic

Se inaspresc pedepsele pentru utilizarea telefoanelor mobile in trafic
Monden
Cum utilizarea telefoanelor reprezinta una dintre cele mai importante cauze ale accidentelor rutiere din lume, guvernul britanic intentioneaza sa dubleze numarul de puncte de penalizare si sa creasca valoarea amenzilor acordate, de la 100 la 150 de lire sterline.

“Vorbitul la telefon in trafic reprezinta o nesabuinta care poate costa vieti. Aceasta practica trebuie sanctionata sever, asa cum se intampla cu lipsa centurii de siguranta”, sustin guvernantii. In Marea Britanie, amenda pentru nepurtarea centurii de siguranta este de 430 de lire sterline.

Expozitie foto interzisa la Copenhaga: putin spus indecenta!

Scandal monstru la Copenhaga, dupa ce politia daneza a interzis vernisarea expozitiei de fotografie “Female Beauty”, opera a controversatei artiste locale Mathilde Grafström. Autoritatile au considerat ca ilustratiile sunt indecente si ofensatoare, iar expunerea lor in Noua Piata a Regelui din Copenhaga (“Kongens Nytorv”) este total nepotrivita. Artista a amenintat ca va da statul in judecata pentru suprimarea totala a creatiilor sale.

Cristiano Ronaldo a rezolvat-o. Deci, nu e gay!

Misterul deplasarilor lui Cristiano Ronaldo in Maroc a fost elucidat. Fotbalistul lui Real Madrid nu voiajaza in nordul Africii pentru a se intalni cu iubitul luptator de K1, Badr Hari, ci cu iubita fotomodel Melanie Martins. Potrivit tabloidului portughez Nova Gente, modelul portughezo-francez este noua prietena a superstarului Ronaldo, dar si motivul pentru care CR7 calatoreste atat de des in Maroc. Convenabil, nu?
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus