Stiri de ultima ora

Schimbari la radio: Andrei gheorghe la ProFM, Sergiu si Andrei la Kiss fm, Gainusa la Radio 21

Schimbari la radio: Andrei gheorghe la ProFM, Sergiu si Andrei la Kiss fm, Gainusa la Radio 21
Monden
interesant de schimbari in grila de programe a radiourilor comerciale. Mihai Gainusa a plecat de la Kiss FM si s-a intors la Radio 21 alaturi de Codrut Keghes. In ultimii ani Radio 21 a avut numeroase incercari de a gasi o echipa buna la matinal care sa aduca radioul din nou in topul statiilor din tara noastra. Perioada intensa de cautari a inceput – din punctul meu de vedere – dupa plecarea lui Morar si Buzdugan la grupul Intact pentru a lansa Radio ZU. Drept dovada ca un matinal bun poate trage intreaga statie sta si faptul ca Radio ZU a ajuns numarul 1 in Bucuresti inca din primul an.

Noul matinal de la Kiss FM este prezentat de Sergiu si Andrei

Matinaul de radio este o emisiune naturala, haioasa, cu oameni carismatici care “vibreaza” alaturi de ascultatori si au capacitatea de a le transmite energie pozitiva. Energia interioara ce trece dincolo de “undele’ radio nu tine de textele scrise un copywriter, ci tine de OM. Probabil pe aceste aspecte au mizat si cei de la Kiss FM care i-au ales pe Sergiu si Andrei pentru a prezenta matinalul postului de radio ce este in prezent lider la nivel national. Cei doi sunt cunoscuti publicului din show-urile de stand up comedy, dar si din show-ul #nimicnou. Andrei Ciobanu face stand-up comedy si scrie scenarii și joacă în sketch-uri Sector 7. Sergiu Floroaia a câștigat concursul de joke writing „Words to Live By” organizat de Gene Perret (câștigător a trei premii Emmy). In acelasi timp la matinalul de Kiss FM Raul Gheba, care a fost la Romanii au talent va avea o rubrica zilnica.

Lansare cu cantec si promovare inedita din partea artistilor pentru noul matinal de la Kiss FM

Cei doi matinali de la Kiss FM au ales sa isi faca promovarea emisiunii asa cum stiu ei mai bine; au realizat un clip “cantat” in care ii iau la misto pe cei mai importanti artisti de la noi. Acest fapt nu s-a lasat fara repercursiuni, artistii le-au dat un raspuns in care se intrebau:
redactia4fun.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus