Stiri de ultima ora

Scandalul momentului la EXATLON: Concurenţii au făcut-o pentru BANI! Abia acum s-a AFLAT! Fanii sunt în stare de ŞOC

Scandalul momentului la EXATLON: Concurenţii au făcut-o pentru BANI! Abia acum s-a AFLAT! Fanii sunt în stare de ŞOC
Monden
Scandalul momentului la EXATLON: Incredibil ce au făcut concurenţii pentru BANI! Abia acum s-a AFLAT tot! Fanii sunt în stare de ŞOC

Un articol de: B1.ro - 06 Iul 2018, 12:46

Concursul Exatlon România, difuzat de Kanal D, s-a bucurat de mare succes la public.  Acum s-a aflat cu ce sume au fost plătiți membrii celor două echipe de la Exatlon România.

Astfel, Claudia Pavel, Cream, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, ar fi încasat o sumă de 7.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 28.000 de euro pentru cele patru săptămâni în care a fost în concurs, scrie libertatea.ro.

Conform sursei citate, spre deosebire de Faimoşi, care au venit acasă cu zeci de mii de euro, cei din echipa Războinicilor au încasat mai puțini bani. La început, fiecare dintre ei ar fi primit 700 de lei pe săptâmână, însă sumele s-au mărit la 1.500 de lei, iar spre final, când show-ul a avut audienţe enorme, fiecare Războinic ar fi primit câte 2.000 de lei săptămânal.

„Contractele sunt confidenţiale, sumele au fost negociabile, şi fiecare şi-a discutat propriul contract, în funcţie de perioada petrecută în Republica Dominicană”, au declarat surse din cadrul Kanal D.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus