Stiri de ultima ora

Scandal MONSTRU în familia GEAMBAŞU! Acuzaţii INCENDIARE: Tata are să-mi dea 100.000 € de la “Dansez pentru tine”

Scandal MONSTRU în familia GEAMBAŞU! Acuzaţii INCENDIARE: Tata are să-mi dea 100.000 € de la “Dansez pentru tine”
Monden
Scandal MONSTRU în familia GEAMBAŞU! Acuzaţii INCENDIARE: Tata are să-mi dea 100.000 € de la “Dansez pentru tine”

Un articol de: B1.ro - 13 Mar 2018, 08:07

Scandalurile se ţin lanţ de familia Geambaşu din cauza banilor. Călin Geambaşu (41 de ani) îşi acuză tatăl, pe Petre Geambaşu (74 de ani), că nu i-a achitat întreaga sumă din prestaţiile avute, preţ de şapte ani, la celebrul concurs ” Dansez pentru tine ” (PRO TV), unde cei doi au colaborat. Potrivit acestuia suma totală pe care tatăl său i-o datorează se ridică la peste 200.000 de euro.

“În perioada 2007-2014 - am fost singurul neplătit la “ Dansez pentru tine !”, vreme de 14 sezoane. Ca să nu mă plătească şi pe mine din ceea ce revenea trupei drept compensaţie materială, m-a aburit cu ideea că ar fi mai bine să vorbesc eu separat cu cei responsabili de plăţi şi mă plimbam cu facturi emise şi neachitate vreodată ba, mai mult, mai plăteam şi TVA la acele facturi, fiindcă legea nu era ca acum cu TVA la încasare. Practic, a abuzat până la refuz şi în această situaţie de bucuria mea simbolistică, dar imensă de a cânta împreună cu el, tatăl meu. Mi-a dat de 3-4 ori nişte sute de euro, când avea el chef, dar nu am fost şi nu sunt pe nici un stat de plată alături de ceilalţi componenţi ai trupei, care normal, erau plătiţi. Contractul era făcut pe firma tatălui meu. Facturile cu care mă trimitea la mişto erau de 1.000 de euro pe ediţie. Fiecare sezon a avut câte 7-8 ediţii, şi au fost 14 sezoane în total. Suma totală e de 100.000 de euro”, a povestit Călin Geambaşu pentru click.ro .

El a mai declarat că Petre mai trebuie să îi dea 2.000 de euro pentru înmatricularea unei maşini, în 1997, dar şi restanţele de pe urma casei lui, totalizând peste 100.000 de euro.

”În 2010 mi-am vândut singurul apartament, pentru a le da lor bani să se mute la casă cu curte şi mi i-au înapoiat de abia după 2 ani, vreme în care eu şi familia mea locuiam în continuare cu chirie, ba chiar plăteam trei chirii (casa, studio, depozit de echipament de scenă). Din 100.000 de euro care a reprezentat valoarea apartamentului meu în cadrul tranzacţiei imobiliare pentru achiziţia casei lor, am pierdut 50.000 de euro, reprezentând chiria pe încă 24 de luni”, a povestit Călin.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus