Stiri de ultima ora

SCANDAL CA LA UȘA CORTULUI în muzica populară: Iubita tinerică ÎL FACE PRAF pe Gheorghe Turda după DESPĂRȚIRE! ȘI-AU ARUNCAT VORBE GRELE

SCANDAL CA LA UȘA CORTULUI în muzica populară: Iubita tinerică ÎL FACE PRAF pe Gheorghe Turda după DESPĂRȚIRE! ȘI-AU ARUNCAT VORBE GRELE
Monden
Astfel, după ce Gheorghe Turda a anunţat că are multe admiratoare şi că se gândeşte să înceapă o nouă relaţie, Nicoleta Voicu i-a dat o replică acidă. 

Nicoleta i-a transmis artistului că, dacă va fi cu orice femeie măcar pe jumătate cum a fost cu ea, atunci aceasta nu va rămâne mult timp lângă el. 

"Domnule Turda, să fii cu orice femeie din viața ta pe jumătate cum ai fost cu mine și garantat nu va rămâne nici jumătate din timpul pe care l-am stat eu cu tine!", a scris Nicoleta Voicu în mediul online. 

Gheorghe Turda este acum bărbat singur și fără obligații. Artistul nu exclude posibilitate ca în curând să iubească din nou.  Însă, printre cuvintele despre posibila viitoare relaţie, Gheorghe Turda a "aruncat" şi câteva "săgeţi" la adresa fostei iubite, ceea ce a enervat-o pe Nicoleta Voicu , scrie spynews.ro.

"Am pe an peste 150 de concert. Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata. 

Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație", a spus Gheorghe Turda , într-o emisiune TV.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus