Stiri de ultima ora

Rockabella sunt invitații lui Ștefan Leonte la #PopRock

Rockabella sunt invitații lui Ștefan Leonte la #PopRock
Monden
Dacă e joi înseamnă că avem parte de muzică live în garajul Radio Europa FM. Pe 06 februarie, de la ora 21:00, Rockabella vă invită la un super-concert live. Ștefan Leonte pune întrebările incomode și toată lumea se bucură de un concert live pe pagina de Facebook – Radio Europa FM.

Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop cu inserții de neașteptat.

Dar cel mai mult îmbină trăiri. Acele secunde în care te oprești și nu înțelegi ce se întâmplă cu tine. Acel punct de liniște care se dizolvă în melodie, armonie și ritm.

Fiecare cântec aprinde lumina asupra unei clipe trăite cu putere și o îmbracă în povestea infinită de dinaintea și din urma ei.

Din componența trupei fac parte Teodora Moroșanu – voce, Andrei Ilie – tobe, Bogdan Diaconeasa – bass și Ștefan Mustață – chitară. 

Rockabella a debutat în anul 2014, cu single-ul atmosferic “Motionless”. Trupa, din componența căreia făceau parte Teodora Moroșanu – voce, Bogdan Moroșanu – tobe, Dragoș Simionescu – chitară și Radu Anghel – chitară bass, au lansat primul material discografic, EP-ul “A World Outside”, în noiembrie 2015. Tot atunci, Rockabella lansează videoclipul cu influențe cinema-noir, “Buttercup”, o producție care prefigurează înclinația Teodorei de a explora în cântecele sale, părțile întunecate ale naturii umane.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus