Stiri de ultima ora

Rică Răducanu s-a întors la spital cu dureri insuportabile, după ce a învins infecția COVID-19. Medicii au decis să-l opereze de urgență |

Rică Răducanu s-a întors la spital cu dureri insuportabile, după ce a învins infecția COVID-19.  Medicii au decis să-l opereze de urgență |
Monden
Acasa › Ştiri › Monden › Rică Răducanu s-a întors la spital cu dureri insuportabile, după ce a învins infecția COVID-19. Medicii au decis să-l opereze de urgență

Rică Răducanu s-a întors la spital cu dureri insuportabile, după ce a învins infecția COVID-19. Medicii au decis să-l opereze de urgență

Rică Răducanu a fost spitalizat din nou, după ce a învins infecția provocată de noul coronavirus. Fostul portar în vârstă de 74 de ani se confrunta cu dureri mari la nivel nazal și dificultăți de respirație. Medicii i-au descoperit medic, un furuncul nazal care trebuie eliminat prin operație. Medicii l-au anunțat pe Rică Răducanu că operația este destul de dificilă și trebuie să se supună intervenției. 

"Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut...", a povestit Rică Răducanu, playtech.ro.

Rică Răducanu a fost internat în salonul incendiat de la Spitalul „Matei Balș"

Legendarul fotbalist a fost internat timp de 14 zile, la mijlocul lunii ianuarie, la Spitalul „Matei Balș”, chiar în salonul 5, cel în care a izbucnit un incendiu soldat cu opt decedați.ș Din fericire, Rică Răducanu fusese externat cu puțin timp înainte de tragedie.

„Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația. Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație”, a spus Răducanu, pentru  Antena Stars .

Fostul mare fotbalist este îngrijorat pentru starea soției sale

Rică Răducanu suferă din cauza faptului că soția sa este încă internată din cauza complicațiilor produse de noul coronavirus. 

„„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e încă la Matei Balș. Bine că a scăpat de focul ăla. A avut noroc. Când eram acolo, am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat două săptămâni”, a mai spus Rică.

Rică Răducanu, un fotbalist legendar 

Rică Răducanu a făcut parte din selecționata care a reprezentat România la Campionatul Mondial din 1970, desfășurat în Mexic. Atunci, el a fost primul portar introdus din postura de rezervă, la un Campionat Mondial. S-a întâmplat într-un meci cu Brazilia lui Pele, partidă în care Rică Răducanu a primit un gol de la legendarul fostbalist sud-american. De altfel, Rică Răducanu a povestit că s-a împrietenit cu Pele, care îl striga ”Ricardo”.

În cea mai mare parte a carierei sale a jucat la Rapid, însă a evoluat și la cluburi precum Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

De asemenea, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în tricoul naționalei României.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus