Stiri de ultima ora

Reese Whiterspoon despre diferențele de gen de la Hollywood: Ne aflăm într-o criză culturală

Reese Whiterspoon despre diferențele de gen de la Hollywood: Ne aflăm într-o criză culturală
Monden
Actrița Reese Witherspoon a fost recompensată la gala Glamour Woman of The Year din New York cu un premiu pentru compania sa de producție Pacific Standard și pentru linia vestimentară Draper James, însă în momentul primirii premiului actrița nu a ratat ocazia de a-și expune punctul de vedere despre diferențele de gen de la Hollywood, scrie UPI.com.

Vedeta din pelicula Hot Pursuit (2015) a atacat deschis standardele de la Hollywood, spunând că filmele care au în centrul acțiunii o femeie nu reprezintă un proiect în serviciul public.

Doamnelor și domnilor, cred că ne aflăm într-o criză culturală în fiecare domeniu, în fiecare industrie , a spus Whiterspoon, adăugând că femeile sunt plătite mai puțin și sunt mai puțin prezente în pozițiile de conducere. Nu contează că nu avem asigurările medicale pe care le merităm, că nu beneficiem de concediu plătit de îngrijire a membrilor familiei sau că nu avem acces public la sisteme de educație în copilărie, iar aceste lucruri mă îngrijorează. Cum putem să cerem ca legile cu drepturile și nevoile noastre să fie respectate dacă nu avem reprezentare egală? , a mai adăugat actrița, cerând ca numărul femeilor membre ale Congresului să crească.

Victoria Beckham și Caitlyn Jenner s-au numărat printre laureatele acestei a 25-a ediții a Glamour Woman of The Year, desfășurată la Carnegie Hall din New York.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus