Stiri de ultima ora

Reacţia Claudiei Pavel după ce Brigitte a acuzat-o că a fost amanta soţului ei

Reacţia Claudiei Pavel după ce Brigitte a acuzat-o că a fost amanta soţului ei
Monden
Trecutul nu-i dă pace. Brigitte Năstase a trecut la atac, iar cea pe care a luat-o în vizor la Ferma 2019, emisiune unde bruneta este concurentă, este Claudia Pavel, şi ea aspirantă la marele premiu pus în joc de Pro Tv. Cele două se pare că nu sunt nici pe departe prietene, ci mai degrabă inamice, mărul discordiei fiind un bărbat.

Acuzaţii de infidelitate au condimentat episodul de joi seară (31 ianuarie) din nou sezon Ferma 2019. Supărată pe Claudia Pavel, care s-ar fi sustras de la munca grea, Brigitte, în calitate de fermier-şef, a povestit că solista ar fi fost amanta răposatului ei soţ, Octavian Sfăt. Bărbatul a decedat în 2002, pe când Claudia Pavel era minoră.

Stupefiată de acuzaţiile făcute de fosta soţie a lui Ilie Năstase, sora lui Cream tună şi fulgeră şi o ameninţă cu procese la tribunal prin care îi cere daune morale pentru acuzaţii defăimătoare la adresa cântăreţei. Aceasta s-a plâns în cercul ei de prieteni că nu va sta cu mâinile în sân şi cât mai curând va angaja o echipă de avocaţi care să o reprezinte pe sora ei în procesul ce urmează să-l intenteze Brigittei.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus