Stiri de ultima ora

Producţii prezentate şi premiate la Cannes pot fi văzute la TIFF şi pe Vimeo

Producţii prezentate şi premiate la Cannes pot fi văzute la TIFF şi pe Vimeo
Monden
Daniel Auteuil şi Fanny Ardant în „La Belle Époque/ Cei mai frumoşi ani“ FOTO Cinemagia

Producţii prezentate şi premiate la Cannes, distribuite pe ecranele din România de Independenţa Film, pot fi văzute la TIFF (31 iulie - 9 august, Cluj), dar şi pe Vimeo.

„La Belle Époque/ Cei mai frumoşi ani“ (r. Nicolas Bedos), o comedie cu Daniel Auteuil şi Fanny Ardant în rolurile principale, programată pentru a fi lansată în cinematografe în acest an, va deschide cea de-a 19-a ediţie a TIFF. 

„Les Traducteurs/ Traducătorii“ (r. Régis Roinsard), un thriller cu hackeri şi traducători de literatură, din a cărui distribuţie fac parte Lambert Wilson, Olga Kurylenko, Riccardo Scamarcio, Eduardo Noriega şi Alex Lawther, este unul dintre filmele care vor rula în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, alături de marele câştigător al Galei Oscar de anul acesta şi al Palme d’Or la Cannes 2019, „Parasite“ (r. Bong Joon Ho).

„Martin Eden“ (r. Pietro Marcello), o adaptare modernă a romanului autobiografic al lui Jack London, cu Luca Marinelli, în rolul principal, câştigător al premiului de interpretare la Festivalul de la Veneţia, şi „Il traditore“, filmul lui Marco Bellocchio despre Tommaso Buscetta, primul informator infiltrat în mafia siciliană a anilor ’80, se regăsesc în secţiunea Focus Italia a TIFF.

„La Belle Époque/ Cei mai frumoşi ani“, „Les Traducteurs/ Traducătorii“ şi „Martin Eden“ urmează a fi programate în cinematografe odată cu redeschiderea acestora.

Lansat în urmă cu o lună, contul de Vimeo al Independenţa Film este actualizat constant cu titluri din portofoliul companiei, în acest moment pe vimeo.com/independentafilm regăsindu-se peste 25 de filme independente, de autor, premiate în marile festivaluri internaţionale.

Catalogul de filme este actualizat săptămânal, printre cele mai noi titluri adăugate numărându-se „Holy Motors/ Motoare sfinte“ (r. Leos Carax), „Loveless/ Fără iubire“ (r. Andrey Zvyagintsev), şi „Mommy“ (r. Xavier Dolan), toate nominalizate de-a lungul timpului la Palme d Or, Cannes Film Festival.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus