Stiri de ultima ora

Premiile People’s Choice 2019. Lista completă a câştigătorilor

Premiile People’s Choice 2019. Lista completă a câştigătorilor
Monden
Premiile People’s Choice 2019 au fost acordate câştigătorilor duminică seară, 10 noiembrie, în Santa Monica, California.

Lungmetrajul „Avengers: Endgame“ a câştigat trofeele pentru Cel mai bun film al anului şi Cel mai bun film de acţiune la gala de decernare a premiilor People’s Choice 2019, care a avut loc pe 10 noiembrie în Santa Monica, California, notează The Hollywood Reporter .

Printre marii câştigători People s Choice 2019 s-a numărat actorul Kevin Hart (40 de ani) care, aflat la prima apariţie publică de la gravul accident de maşină suferit în septembrie, a primit trofeul pentru categoria Comedie. 

Zendaya (23 de ani) a fost premiată pentru Cea mai bună interpretare feminină pentru roul din „Spider-Man: Far From Hom“, Cole Sprouse (27 de ani) pentru Cel mai bun actor într-un serial şi starul „Avengers: Endgame“ Robert Downey Jr. (54 de ani), care şi-a dedicat premiul pentru Cel mai bun actor creatorului de benzi desenate Stan Lee. Millie Bobby Brown (15 ani) a primit trofeul pentru Cea mai bună actriţă într-un serial, pentru intepretarea din „Stranger Things“.

În timpul ceremoniei, actriţa Jennifer Aniston (50 de ani) a primit Icon Award, iar cântăreaţa Gwen Stefani (50 de ani) a fost recompensată cu Fashion Icon Prize. 

La gala organizată de E! Entertainment , Pink (40 de ani) a primit Champion Award pentru munca sa în scop caritabil cu mai multe asociaţii, precum No Kid Hungry, Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, REVERB, Autism Speaks şi Human Rights Campaign, dar şi pentru activitatea în calitate de ambasador UNICEF.

„Murder Mystery“, cu Jennifer Aniston, a primit premiul pentru Cea mai bună comedie, iar „After“ pentru Cea mai bună dramă, în timp ce „Aladdin“, cu Will Smith, a primit People s Choice Award pentru Cel mai bun film dedicat întregii familii.

„Stranger Things“ şi „The Big Gang Theory“, cele mai bune seriale recompensate la premiile People’s Choice 2019

Cel mai bun serial al anului a fost desemnat „Stranger Things“, care a primit şi premiul pentru Cea mai bună dramă, în timp ce „The Big Bang Theory“, care s-a încheiat anul acesta, a fost desemnată Cea mai bună serie de comedie.

În categoriile dedicate muzicii, Shawn Mendes (21 de ani) a fost desemnat Cântăreţul anului, Billie Eilish (17 ani), Cântăreaţa anului, iar Blackpink, Grupul anului.

Materialul discografic cel mai recent al lui Taylor Swift, „Lover“, a primit premiul pentru Cel mai bun album, iar colaborarea „Señorita“, dintre Shawn Mendes şi Camila Cabello, a primit trofeul pentru Piesa anului.

Premiile People s Choice sunt acordate pe baza voturilor fanilor şi sunt împărţite în 43 categorii, de la cinema la televiziune şi muzică. Gala a fost transmisă în direct de televiziunea E! Entertainment.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus