Stiri de ultima ora

P. Diddy, devastat! Fosta iubită, şi totodată mama copiilor lui, a fost găsită moartă

P. Diddy, devastat! Fosta iubită, şi totodată mama copiilor lui, a fost găsită moartă
Monden
Kim Porter, femeia cu care P. Diddy a avut o relaţie timp de 13 ani, a fost găsită fără suflare, în interiorul reşedinţei ei. Artistul are trei copii cu ea!

Tristeţe fără margine! Fosta iubită a lui P. Diddy, şi, totodată mama copiilor lui, a fost găsită moartă, ieri, în reşedinţa ei din Los Angeles. Decesul ei a fost constatat în jurul orei 11:30, după ce au primit un apel la serviciu de urgenţă. Momentan, nu se ştie cauza decesului, însă apropiaţii spun că femeia de 47 de ani s-a confruntat cu o răceală severă care s-a transformat în pneumonie, în ultimele zile.

Modelul şi actriţa Kim Porter l-a cunoscut pe P. Diddy în 1994. Împreună au trei copii: gemenele Jessie James şi D`Lila (11) şi un băiat, pe nume Christian, în vârstă de 20 de ani. Kim şi Diddy s-au despărţit atunci când artistul a înşelat-o cu J.lo. La doi ani după ce s-au despărţit, Diddy s-a întors la prima iubire jurându-i iubire veşnică. Din păcate, relaţia lor n-a durat nici de această dată, cântăreţul călcând strâmb de mai multe ori.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus