Stiri de ultima ora

O fotografie cu cei doi copii ai cântăreţei Pink a stârnit mai multe critici

O fotografie cu cei doi copii ai cântăreţei Pink a stârnit mai multe critici
Monden
Cântăreaţa americană Pink a stârnit polemici pe reţelele de socializare după ce a publicat pe contul de Instagram o fotografie cu cei doi copii ai ei, Willow şi Jameson, jucându-se la Memorialul Holocaustului din Berlin.

15.07.2019 - 18:22

În trecere prin Berlin, cu ocazia turneului ei european, Pink, pe numele adevărat Alecia Beth Moore, a profitat de acest lucru pentru a-i duce pe Willow şi Jameson la Memorialul Holocaustului. 

O imagine a acestei vizite publicată pe Instagram îi arată pe cei doi copii alergând în mijlocul pilonilor monumentului. Unii i-au reproşat artistei lipsa de respect pentru victime.  

O multitudine de mesaje o acuză pe cântăreaţă că nu respectă memoria victimelor Holocaustului şi că le dezonorează memoria. Numeroşi comentatori au sărit totuşi în apărarea cântăreţei, apărându-i punctul de vedere. 

Aşa cum a scris revista People, Peter Eisenman, arhitectul Memorialului, a afirmat acum doi ani că fiecare este liber să viziteze locul în felul său. "Oamenii sar pe aceşti piloni dintotodeauna. Stau la soare, fac picnic, şi nu este grav", a declarat el pentru BBC în 2017. O afirmaţie intens promovată de cântăreaţă şi de fanii ei. 
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus