Stiri de ultima ora

O fostă concurentă de la „Survivor România” are coronavirus | Romania Libera

O fostă concurentă de la „Survivor România” are coronavirus | Romania Libera
Monden
După ce a lipsit o perioadă din mediul online, iar fanii săi au fost îngrijorați de absența sa, vedeta a anunțat pe Instagram ce se întâmplă cu ea. 

Când s-a întors din Republica Dominicană obșinuia să își pună la curent fanii cu activitățile sale zilnice, Amna, căci despre ea este vorba, a anunțat în urmă cu câteva ore că este infectată cu COVID-19. Vedeta spune că s-a protejat și întotdeauna a purtat mască, însă nu știe cum a reșit să se infecteze. Amna a dorit să își îndemne fanii să urmeze regulile de distanțare și să se protejeze:

„„Dragii mei, pentru că toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare, cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic? Să fim bine! Aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Habar nu am ce să vă zic pentru că eu am făcut toate aceste lucruri și totuși am reușit să mă îmbolnăvesc. , este mesajul pe care Amna, fosta concurentă de la Survivor România 2021, l-a postat pe contul de instagram.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus