Stiri de ultima ora

Nuntă de vis pentru prinţul de Monaco: Pierre Casiraghi şi Beatrice Borromeo au avut cununia religioasă la un castel italian

Nuntă de vis pentru prinţul de Monaco: Pierre Casiraghi şi Beatrice Borromeo au avut cununia religioasă la un castel italian

După cununia civilă plină de fast care-a avut loc la Monaco pe 25 iulie, după ce Pierre Casiraghi, nepotul lui Grace Kelly, şi italianca Beatrice Borromeo, moştenitoarea unei familii aristocrate foarte bogate, au devenit legal soţ şi soţie, a urmat şi nunta propriu-zisă! Una perfectă pentru frumosul cuplu regal.

Dacă săptămâna trecută îi vedeam pe Pierre Casiraghi (27), fiul cel mai tânăr al lui Caroline de Monaco, şi Beatrice, cu care are o relaţie de 7 ani, îmbrăcaţi diafan, el într-un costum de vară, gri, şi pe ea într-o rochie superbă Valentino, în nuanţă roz pal, şi cu flori în păr, la Palatul Princiar din Monaco, acum ne-a fost dat să-i vedem pe miri într-o ipostază fermecătoare şi tradiţională, ruptă din poveştile cu zâne şi prinţi.

Cuplul tânăr de aristocraţi au avut parte de a doua nuntă a lor, cea religioasă de această dată, cum cere tradiţia, pe insulele deţinute de Contele Carlo Ferdinando Borromeo şi Contesa Paola Marzotto, părinţii fetei, cea aleasă fiind Isolino di San Giovanni. Recepţia, însă, a avut loc în somptuosul Castel medieval Rocca di Borromeo di Angera deţinut tot de ei, pe malul lacului Maggiore, în Italia.

Desigur, la ceremonie au fost prezenţi regalităţile de Monaco precum Prinţesa Caroline cu fiica ei, Charlotte Casiraghi şi soţul acesteia, Gad Elmaleh, şi Prinţesa Stephanie de Monaco, cât şi Andrea Casiraghi cu soţia sa, Tatiana Santo Domingo şi fiul lor, Sacha. Sute de invitaţi au luat parte la momentul emoţionant în care cei doi au devenit o familie, în faţa lui Dumnezeu.

Nunta a fost lipsită de fast şi celebrităţi, printre invitaţi numărându-se şi cântăreaţa Lana Del Rey, cu iubitul său italian, Francesco Carozzini, redactorul şef al revistei Vogue Italia, Franca Sozzani, Eva Herzigova şi probabil cei mai bogaţi oameni din Europa! 

Beatrice a purtat o rochie simplă şi clasică, de culoare albă, cu trenă lungă pornind atât de la fustă, cât şi de la umeri, dar care i-a cam făcut probleme, Pierre ajutând-o mai tot timpul să se deplaseze dintr-un loc în altul, dat fiind că a trebuit să plece cu barca spre castel, unde şi-au primit sutele de invitaţi de seamă cu zâmbetul pe buze. Nepotul lui Grace Kelly, al şaptelea la tron, a purtat un frac negru foarte distins, cu papion alb, şi şi-a prezentat superba mireasă celor prezenţi deja la recepţia glamuroasă.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus