Stiri de ultima ora

Nuntă ca-n basme! Primele poze de la nunta fiului Dianei Ross cu Ashlee Simpson

Cu toate că au devenit soţ şi soţie pe 30 august 2014, cuplul tânăr de vedete a devenit sentimental zilele acestea, Evan Ross postând 6 fotografii de la nunta lor de vis, care-a avut loc departe de ochii curioşi, la moşia mamei sale, în Connecticut.

Probabil că Evan, în vârstă de 26 de ani, a fost cuprins de emoţii puternice, mai ales că în câteva zile sau săptămâni va deveni tată pentru prima oară, al unei fetiţe chiar, aşa că a postat pe Instagram fotografii superbe de la nunta ca-n basme pe care-a avut-o cu sora mai mică a Jessicăi Simpson, Ashlee.  În plus, postările vin şi cu o lună înainte de aniversarea unui an de căsnicie!

Cei doi apar în cadre intime şi serene, sărutându-se fericiţi ori vorbindu-şi tandru. Ţinutele lor au fost inspirat alese: Ashlee a purtat o rochie lungă din dantelă, sub formă de crop top, asemuind-o cu o zână din poveşti, în timp ce actorul din “Jocurile Foamei”a purtat un costum parcă de epocă, cu pălărie.

Şi decorul ceremoniei care a avut loc în grădina superbă a casei Dianei Ross a fost pe măsura aşteptărilor: felinare aprinse pe iarbă, plimbări pe alei romantice, la umbra copacilor, în timp ce petrecerea a avut loc într-un cort alb, decorat cu candelabre din flori şi mese pline de motive romantice şi florale şi design alb cu auriu.

Cântăreaţa de 30 de ani mai are un fiu de 7 ani, Bronx, cu fostul soţ, Peter Wentz, de care a divorţat în 2011.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus