Stiri de ultima ora

Nu o vezi niciodată în public. Soţia lui Snoop Dog, apariţie oficială alături de cântăreţ. Cu ce ocazie?

Nu o vezi niciodată în public. Soţia lui Snoop Dog, apariţie oficială alături de cântăreţ. Cu ce ocazie?
Monden
Nu o vezi niciodată în public. Soţia lui Snoop Dog, apariţie oficială alături de cântăreţ. Cu ce ocazie?

commenting-o icon

Vorbeşte adesea în cântecele sale despre femei, alcool şi petreceri, însă, în spatele uşilor închise, Snoop Dog este un familist convins. El şi soţia lui au împlinit, anul acesta, 21 de ani de mariaj.

Puţini sunt cei care ştiu că Snoop Dog este un bărbat căsătorit şi că cea care îi este aproape de mai bine de 21 de ani este iubita lui din liceu, Shante Taylor. Cei doi au fost văzuţi împreună, în public, după foarte mult timp, cu ocazia dezvăluirii stelei de pe Walk of Fame a artistului.

Ieri, Snoop Dog a fost onorat cu o stea pe celebrul bulevard, iar alături de el, pe lângă numele mari din industria muzicală, a fost soţia lui, Shante Taylor. În unele imagini, Snoop Dog apare sărutându-şi pe obraz soţia, demonstrându-şi sentimetele vizavi de ea.

Amintim că cei doi sunt împreună din 1997, iar relaţia lor n-a fost ferită de suişuri şi coborâşuri. În 2004, artistul i-a intentat divorţ soţiei sale, vrăjit fiind de mirajul hollywoodian. Tot el a fost cel care a luat decizia de a anula tratativele de divorţ şi de a se întoarce la familia sa.

Ulterior, vorbind despre acea despărţire din 2004, Snoop Dog avea să recunoască că a fost cea mai mare greşeală din viaţa lui. „Încercam să divorţez, dar m-am întors acasă şi m-am reîndrăgostit de soţia mea. Industria mi-a luat minţile. Dar Dumnezeu e bun şi m-a făcut să înţeleg că am nevoie de soţia şi copii mei în viaţa mea, aşa că am aruncat hârtiile de divorţ. Nu mai vreau să divorţez. Dacă auziţi de divorţ, e pentru că soţia mea divorţează de mine, eu nu mai intentez divorţ. Am făcut o greşeală, iar acum încerc să mi-o răscumpăr”, spunea Snoop Dog.

Snoop Dog şi soţia sa şi-au reînnoit jurămintele în ianuarie 2008, pe proprietatea lui Charlie Wilson. Petrecerea a fost o surpriză totală pentru Shante, soţia artistului, dar nu şi pentru cei 200 de invitaţi. Menţionând despre metodele de a-şi recupera soţia, Snoop Dog declara în emisiunea lui Larry King: ”prin multe discuţii şi implorări... era de datoria mea să încerc să repar lucrurile”.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus