Stiri de ultima ora

NU este adevărat! Știrea conform căreia Regina Elisabeta ar fi murit este FALSĂ

NU este adevărat! Știrea conform căreia Regina Elisabeta ar fi murit este FALSĂ
Monden
Chiar în prima zi a lunii decembrie, un zvon total nefondat a apărut în mediul online. Conform acestuia,  Regina Elisabeta  ar fi murit în urma unui atac de cord. Tragica știre s-a viralizat extrem de rapid, iar editorul șef al Royal Centrel, Charlie Proctor, a fost cel care a negat zvonul morții reginei, conform  click.ro. 

CUTREMUR ÎN LUMEA MANELELOR ! LACRIMI PENTRU NICOLAE GUȚĂ! GALERIE FOTO)

„Văd că a venit acel moment din an în care trebuie să neg zvonurile că Majestatea Sa s-a stins din viață. Regina nu e moartă! Este ăn viață, se simte bine și abia așteaptă să susțină un dineu oficial unde îl așteaptă pe Donald Trump, dar și pe alți lideri, la Palatul Buckingham, marți (3 decembrie), la recepția NATO”, a scris Charlie Proctor, pe Twitter.

I+A SPUS ADIO! A VĂZUT IMAGINILE SCANDALOASE CU CRISTI BORCEA! E ŞOCUL ANULUI! ( GALERIE FOTO)

De altfel, acesta nu este prima stire falsă de acest gen care apare în mediul online. În urmă cu aproape un an , când  Regina Elisabeta  a fost văzută mergând la o biserică, un alt zvon despre moartea Sa a împânzit mediul online. 

CUTREMUR ANTONIA A FĂCUT ANUNŢUL DISPERAT ( GALERIE FOTO)

Regina Elisabeta, în vârstă de 93 de ani, este cel mai longeviv monarh. După moartea acesteia, prințul Charles va deveni Rege.

„El va fi cel mai bine pregătit monarh pe care l-a avut Marea Britanie, cel puțin în viziunea mea. Va fi un rege foarte bun”, a mărturisit Penny Junor, expert regal. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus