Stiri de ultima ora

„Nu a fost deloc plăcut să lucrez cu el“: Rami Malek, primele declaraţii despre regizorul „Bohemian Rhapsody“, acuzat de agresiune sexuală

„Nu a fost deloc plăcut să lucrez cu el“: Rami Malek, primele declaraţii despre regizorul „Bohemian Rhapsody“, acuzat de agresiune sexuală
Monden
Rami Malek (37 de ani), actorul care-l interpretează pe Freddie Mercury în drama biografică de succes „Bohemian Rhapsody“, a vorbit pentru prima dată despre interacţiunea cu regizorul concediat al filmului, Bryan Singer, acuzat de agresiune sexuală şi de relaţii sexuale cu minori.

Actorul, premiat cu Globul de Aur şi nominalizat la premiile Oscar 2019 pentru prestaţia sa din „Bohemian Rhapsody“, a vorbit în premieră despre relaţia cu fostul regizor al filmului, Bryan Singer, la o săptămână după ce noi acuzaţii de agresiune sexuală au ieşit la iveală, scrie Daily Mail. 

Rami Malek s-a poziţionat de partea victimelor şi a declarat că „nu a fost prea plăcut“ să lucreze cu regizorul. 

„În ceea ce mă priveşte, nu a fost prea plăcut să lucrez cu Bryan. Chiar deloc. Şi asta este tot ceea ce pot spune în acest moment“, a declarat Malek, potrivit Hollywood Reporter. 

În alte declaraţii, Malek spunea că nu e la curent cu acuzaţiile de agresiune sexuală şi relaţii sexuale cu minori aduse regizorului. 

„Inima mea este alături de cei care au trecut vreodată prin asemenea situaţii“, a adăugat actorul, care le-a încurajat pe victime să aibă curajul să-şi spună poveştile. 

„E îngrozitor. E incredibil că se întâmplă astfel de lucruri. Înţeleg cât de greu trebuie să le fie (victimelor – n.r.). E oribil că, în ciuda campaniei MeToo, încă se petrec asemenea lucruri“, a adăugat actorul.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus