Stiri de ultima ora

Noi acuzații grave la adresa lui Marilyn Manson. O presupusă victimă a povestit cum a fost terorizată de controversatul cântăreț |

Noi acuzații grave la adresa lui Marilyn Manson. O presupusă victimă a povestit cum a fost terorizată de controversatul cântăreț |
Monden
Acasa › Ştiri › Monden › Noi acuzații grave la adresa lui Marilyn Manson. O presupusă victimă a povestit cum a fost terorizată de controversatul cântăreț

Noi acuzații grave la adresa lui Marilyn Manson. O presupusă victimă a povestit cum a fost terorizată de controversatul cântăreț

Un articol de: Andrei Vlad - 31 Mai 2021, 18:54

Marilyn Manson este acuzat din nou, de viol, dar și de amenințare cu moartea. O fostă iubită a lansat acuzațiile, potrivit NME . Identitatea presupusei victime nu a fost dezvăluită până în momentul de față.

Femeia a povestit că l-a cunoscut pe excentricul cântăreț la o petrecere, înainte de gala Grammy, din 2011. Artistul ar fi devenit violent la scurt timp după ce a cunoscut-o pe presupusa victimă, care l-a acuzat pe Manson că a violat-o în luna iunie a aceluiași an. 

Episodul s-ar fi petrecut când femeia s-a întâlnit cu Manson pentru a-i înapoia o cheie de la apartamentul său. Ulterior, cântărețul ar fi amenințat victima că o va ucide. În documentele oficiale mai este prezentat faptul că Manson a prezentat femeii o înregistrare numită „Groupie", filmată în 1996, în care artistul lega de scaun o tânără, pe care o umilea și o amenința cu arma la tâmplă. 

În urma evenimentelor traumatizante, persoana care a lansat noile acuzații l-a dat în judecată pe Manson. Staff-ul controversatului artist a negat vehement acuzațiile. 

Noul scandal s-a declanșat pe fondul unui val uriaș de acuzații grave la adresa lui Manson. Zeci de femei s-au plâns că au primit tratamente sadice din partea cântărețului.

Acuzații grave pe bandă rulantă la adresa lui Marilyn Manson

La începutul lunii, Manson a fost acuzat de către Ashley Walters, de agresiune sexuală și hărțuire. 

Avocații lui Ashley Walters au depus marți, 18 mai plângere la Curtea Superioară din los Angeles. Fosta asistentă a cântărețului a declarat, prin intermediul avocaților, că Manson era violent și „căuta să creeze un mediu în care Walters să fie exploatată sexual, personal și profesional, manipulată și abuzată psihic".

Peste zece femei l-au acuzat până acum pe Manson de abuzuri fizice și psihice. Printre ele, și cântăreața Phoebe Bridgers a dezvăluit că artistul avea o cameră special amenajată „pentru viol" 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus