Stiri de ultima ora

Încă un cuplu la Hollywood! Actrița Olivia Wilde are un nou partener | Romania Libera

Încă un cuplu la Hollywood! Actrița Olivia Wilde are un nou partener | Romania Libera
Monden
După despărțirea de actorul Jason Sudeikis, cu care a fost logodită timp de 7 ani și alături de care are 2 copii, actrița Olivia Wilde și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

06.01.2021 - 17:22

Actrița ar forma un cuplu cu tânărul artist Harry Styles, cu care s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare al peliculei „Don’t Worry Darling”.

Cei doi au făcut parte din distribuție și, potrivit surselor citate de DailyMail tot acolo s-ar fi îndrăgostit.  Wilde și Styles și-au petrecut întreaga toamnă a lui 2020 împreună, filmând pentru pelicula, care a fost regizată chiar de Wilde.

Weekend-ul trecut cei doi s-au afișat pentru prima oară în public la nunta unui prieten comun, iar artistul ar fi prezentat-o pe Olivia ca fiind „iubita lui. La eveniment au fost surpinși și de paparazzi, iar Olivia și Harry se țineau de mână, fiind foarte apropiați unul de celălalt. 

„Au fost în Montecito, California, în acest weekend pentru o nuntă. Erau afectuoși, se țineau de mână și păreau foarte fericiți. Formează un cuplu de câteva săptămâni. , a declarat o sursă apropiată celor doi pentru publicația PEOPLE.

Olivia, 36 de ani, și Harry, 26 de ani, au fost văzuți ulterior la domiciliul cântărețului din Los Angeles.

Potrivit site-ului People, Olivia s-a despărțit la începutul anului 2020 de Jason Sudeikis, cu care avea o relație din noiembrie 2011 și alături de care are doi copii: Otis, 6 ani, și Daisy, 4 ani.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus