Stiri de ultima ora

Natalie Portman, în rolul soției președintelui John F. Kennedy în Jackie

Natalie Portman, în rolul soției președintelui John F. Kennedy în  Jackie
Monden
Actrița Natalie Portman va juca rolul soției lui John F. Kennedy în filmul Jackie , care pune în scenă drama trăită de soția fostului președinte american după asasinarea acestuia, scriu variety.com și UPI.com.

Foto: (c) IAN LANGSDON / EPA

Regizorul peliculei Black Swan , Darren Aronofsky, va fi producător, iar chilianul Pablo Larrain va semna regia acestui film a cărui producție va începe la sfârșitul acestui an.

Filmul Jackie spune povestea zilelor în care Jackie Kennedy devenise un simbol, dar după ce pierduse totul , a declarat Vincent Maraval de la Wild Bunch, adăugând că întreaga echipă de la Black Swan se alătură regizorului chilian Pablo Larrain pentru a realiza acest film.

Compania Insiders se va ocupa de distribuția filmului pe plan internațional. Reprezentanții acestei companii au anunțat că preferă să promoveze filme care au bugete de aproximativ 15 milioane de dolari sau puțin peste.

Darren Aronofsky, care a fost președintele juriului Festivalului de film de la Berlin din acest an, s-a declarat impresionat de filmul The Club al regizorului Pablo Larrain, care a a câștigat Ursul de Argint — Marele Premiu al juriului. În prezent Pablo Larrain lucrează la definitivarea filmului Neruda , care va avea premiera în iunie.

Natalie Portman își face debutul regizoral joi la Festivalul de film de la Cannes cu pelicula A Tale of Love and Darkness .
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus