Stiri de ultima ora

Muzicieni şi actori deplâng dispariţia lui Chester Bennington

Muzicieni şi actori deplâng dispariţia lui Chester Bennington
Monden
Duff McKagan, fost basist la Guns N Roses, basistul formaţiei Mötley Crüe, Nikki Sixx, Paul Stanley, membru al trupei Kiss, şi-au exprimat regretul faţă de dispariţia colegului lor.

Jimmy Kimmel, gazda „Jimmy Kimmel Live!" la ABC, a scris pe Twitter: „Chester a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am avut alături de mine în show. Mă gândesc la familia şi la prietenii lui. I se va simţi lipsa teribil". 

Basistul formaţiei Mötley Crüe, Nikki Sixx, şi-a exprimat tristeţea: „Sunt în lacrimi. Chester tocmai îmi spusese cât de fericit era... A fost un om atât de drag şi talentat... Sunt trist pentru familia, colegii de trupă şi fanii lui". 

OneRepublic au transmis: „Oh, Doamne! Odihneşte-te în pace, Chester Bennington! Asta ne-a îndurerat sufletele. Sinuciderea este diavolul pe pământ care este printre noi". 

Paul Stanley, membru al trupei Kiss, a scris: „Nu putem cunoaşte durerea cuiva". „Mă rog pentru familie în această tragedie. Dacă ai nevoie de ajutor, caută-l". 

Duff McKagan a scris pe Twitter: „RIP, Chester B". 

Rhianna a scris pe Instagram: „Cu adevărat cel mai impresionant artist pe care l-am văzut live vreodată. O bestie vocală!"

Actorul Dwayne Johnson se gândeşte la familie, copii şi colegii de trupă. „Trimit toată dragosta mea, putere şi lumină familiei, copiilor şi colegilor de trupă". 

Chester era originar din Phoenix, Arizona şi locuia în Los Angeles. Muzicianul a fost influenţat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner şi Rush, visând sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Bennington s-a luptat cu dependenţa de droguri în adolescenţă. Avea 6 copii din două căsătorii.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus