Stiri de ultima ora

Motivul pentru care Derek din „Anatomia lui Grey” a fost „ucis” de creatorii serialului. „Oricât ar fi fost de greu soluţia era să moară”

Motivul pentru care Derek din „Anatomia lui Grey” a fost „ucis” de creatorii serialului. „Oricât ar fi fost de greu soluţia era să moară”
Monden
Shonda Rhimes, creatoarea serialului "Grey s Anatomy" / "Anatomia lui Grey", a explicat recent de ce a decis ca personajul Derek Shepherd, interpretat de actorul american Patrick Dempsey, să moară. "Nu puteam suporta ideea că el s-ar transforma într-un personaj rău şi şi-ar părăsi soţia şi copiii. Am simţit că moartea lui era singura modalitate pentru ca magia dintre Meredith şi Derek să rămână reală pentru totdeauna", a precizat ea.

FOTO: Secvenţă din serialul "Anatomia lui Grey"

Moartea persoanjului Derek Shepherd, interpretat de actorul american Patrick Dempsey în serialul „Grey s Anatomy”/„Anatomia lui Grey”, a surprins şi nemulţumit mulţi dintre fanii producţiei. Acum, după aproape patru luni, creatoarea serialului, Shonda Rhimes, a explicat de ce a luat o astfel de decizie.

Într-un interviu acordat recent, aceasta a precizat că Dempsey o anunţase că doreşte să renunţe la rolul interpretat. Drept urmare, şi scenariul pentru următoarele episoade trebuia modificat, relatează buzzfeed.com .

„Fie Derek ar fi trebuit să plece şi să o părăsească pe Meredith (. ..), dar ce ar fi însemnat asta? Ar fi sugerat că dragostea lor nu fusese reală şi că tot ceea ce spusesem în ultimii 11 ani a fost o minciună, că McDreamy nu era, de fapt, McDreamy”, a explicat Shonda Rhimes. „Pentru mine, asta ar fi fost de nesuportat. Iubirea dintre Meredith şi Derek trebuia să rămănă la fel, aşa că, oricât de greu ar fi fost pentru mine, în calitate de creatoare a scenariului, pentru că niciodată nu am crezut că se va întâmpla asta, singura soluţie pentru a păstra ceea ce însemna ceva pentru mine a fost ca Derek să moară, pentru ca dragostea să rămână reală”, a completat ea.

Aşadar, Shonda Rhimes a precizat că personajul Derek a trebuit să moară în numele iubirii.

„Nu puteam suporta ideea că el s-ar transforma într-un personaj rău şi şi-ar părăsi soţia şi copiii. Am simţit că moartea lui era singura modalitate pentru ca magia dintre Meredith şi Derek să rămână reală pentru totdeauna”, a spus ea în cele din urmă.

FOTO: Secvenţă din episodul „How to Save a Life”

Personajul interpretat de Patrick Dempsey, un medic specializat în neurochirurgie, a fost lovit de un automobil în episodul intitulat „How to Save a Life”, difuzat pe 23 aprilie de postul american ABC. În urma accidentului, medicul Derek Shepherd intră în moarte cerebrală, iar soţia sa, Meredith Grey, interpretată de actriţa Ellen Pompeo, decide să îl deconecteze de la sistemele de întreţinere a funcţiilor vitale.

Fanii serialului au fost extrem de supăraţi. O telespectatoare americană a lansat o petiţie online, prin care a cerut creatoarei serialului, Shonda Rhimes, să îl „reînvie” pe Derek Shepherd şi să îl readucă în serial.

Petiţia, lansată de Courtney Williams pe site-ul Change.org, se intitulează „Aduceţi-l pe doctorul «McDreamy» înapoi!” şi conţine un text care se adresează Shondei Rhimes, producătorilor postului ABC şi actorului Patrick Dempsey, potrivit MEDIFAX.

„Aici e vorba de ceva foarte important, pentru că nu poţi să îi laşi pe oameni să investească sentimente vreme de un deceniu într-un anumit personaj şi, apoi, să îl ucizi în acest fel”, se afirmă în debutul acestui text publicat online.

„Există oameni în lumea asta care donează sânge şi organe, încercând să salveze vieţi, dorindu-şi să devină doctori, iar toate aceste lucruri se întâmplă pentru că au fost fani ai acestui serial de televiziune. Nu ne dezamăgiţi în felul acesta! Ne-aţi distrus complet!”, a adăugat iniţiatoarea petiţiei.

Patrick Dempsey a interpretat rolul medicului neurochirurg Derek „McDreamy” Shepherd timp de 11 sezoane.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus