Stiri de ultima ora

Motivul ciudat pentru care Natalie Portman refuză să expună Oscarul câştigat în 2011

Motivul ciudat pentru care Natalie Portman refuză să expună Oscarul câştigat în 2011
Monden
Natalie Portman FOTO Getty Images

În plină campanie de promovare a filmului cu care ăşi face debutul regizoral, Natalie Portman a acordat un interviu publicaţiei The Hollywood Reporter în care dezvăluie motivul pentru care evită să expună în casă Oscarul câştigat în 2011 pentru rolul din „Black Swan”.

În 2011, Natalie Portman a plecat acasă cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul ei din „Black Swan”. Dar actriţa de 33 de ani, care locuieşte în Paris împreună cu soţul şi fiul ei, nu ţine statueta la vedere în casa ei. Ba mai mult, aceasta a declarat că nu ştie exact unde se află.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Hollywood Reporter, Portman a explicat de ce crede că statueta pe care a câştigat-o este insignifiantă.

„Nu ştiu unde e. Cred că e în seif. N-am mai văzut-o de ceva timp. Îi citeam fiului meu povestea lui Avraam şi îi vorbeam despre diverse lucruri cum ar fi idolii falşi. Şi statueta chiar asta este. Să o ţin la loc de cinste în casa mea ar însemna să venerez un idol fals. Ăsta este motivul pentru care nu am Oscarul la vedere.”

În momentul de faţă, Portman promovează pelicula „O poveste despre dragoste şi întuneric”, film ce reprezintă debutul regizoral al acesteia. Producţia este o adaptare a memoriilor scriitorului israelian Amos Oz, Natalie Portman fiind actriţă şi, totodată, scenarista şi regizoara filmului. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus