Stiri de ultima ora

Modul în care Kate Middleton și Prințul William au marcat ziua de naștere a Prințului Philip. Cei doi au publicat o serie de fotografii inedite (FOTO) |

Modul în care Kate Middleton și Prințul William au marcat ziua de naștere a Prințului Philip. Cei doi au publicat o serie de fotografii inedite (FOTO) |
Monden
Acasa › Ştiri › Monden › Modul în care Kate Middleton și Prințul William au marcat ziua de naștere a Prințului Philip. Cei doi au publicat o serie de fotografii inedite (FOTO)

Modul în care Kate Middleton și Prințul William au marcat ziua de naștere a Prințului Philip. Cei doi au publicat o serie de fotografii inedite (FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 11 Iun 2020, 13:55

Prințul Philip a împlinit vârsta de 99 de ani miercuri, 10 iunie. Având în vedere pandemia, acesta nu a putut fi alături de familia sa, ci și-a petrecut ziua la Castelul Windsor. Chiar dacă nu au putut să îi fie alături fizic, Kate Middleton și Prințul William au ținut să marcheze acest eveniment special prin publicarea pe pagina oficială de Instagram a cuplului, @kensingtonroyal, a trei fotografii inedite.

Fotografiile postate de Kate Middleton și Prințul William

Pentru a marca aniversarea de 99 de ani a bunicului lui, Prințul William, împreună cu frumoasa lui soție, au publicat pe contul oficial de Instagram trei fotografii care îi înfățișează pe cei doi alături de Prințul Philip.

„Îi dorim la mulți ani Ducelui de Edinburgh cu ocazia împlinirii vârstei de 99 de ani”, a fost descrierea fotografiilor.

În prima fotografie, Kate Middleton îmbrăcată într-o superbă rochie albastră, se uită cu drag la Prințul Philip, care face cu mâna unei mulțimi de oameni, bănuim.

În a doua fotografie, alături de Prințul Philip se află de data aceasta nepotul său, Prințul William. Cei doi se uită zâmbind larg unul la celălalt.

În ceea ce privește cea de-a treia fotografie, aceasta este o imagine pe care au preluat-o de pe contul oficial de Instagram al familiei regale britanice.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus