Stiri de ultima ora

Moby susţine că a avut o relaţie cu Natalie Portman. Reacţia actriţei: „Era doar un bărbat în vârstă dubios“

Moby susţine că a avut o relaţie cu Natalie Portman. Reacţia actriţei: „Era doar un bărbat în vârstă dubios“
Monden
Actriţa Natalie Portman (37 de ani) îl acuză pe muzicianul Moby (53 de ani), care susţine în cartea lui de memorii „Then It Fell Apart“ că a avut o relaţie cu actriţa, că a avut interese ascunse pe vremea când era adolescentă, numindu-l un bărbat bătrân şi dubios.

Natalie Portman l-a descris pe muzicianul Moby drept „un bătrân dubios“ după ce acesta a scris în volumul de memorii „Then It Fell Apart“ că a avut o relaţie cu actriţa în 2001, notează  Telegraph .

Actriţa s-a declarat deranjată de afirmaţiile lui Moby potrivit cărora ar fi avut o relaţie pe vremea când el avea 33 de ani, iar ea 20. Muzicianul a scris în memoriile sale că Portman a venit în culisele unuia dintre concertele sale şi a început să flirteze cu el, cerându-i să meargă la o întâlnire: „Natalie Portman era o frumoasă actriţă de film. A fost în cabina mea şi a început să flirteze cu mine“. Moby descrie în cartea lui că a ieşit în oraş cu Portman şi chiar s-au sărutat în campusul Universităţii Harvard.

Portman neagă însă că ar fi avut o relaţie cu muzicianul al cărui nume real este Richard Hall, arătându-se deranjată de poveştile false folosite pentru promovarea cărţii lui 

Astfel, în replică, într-un interviu acordat revistei Harper s Bazaar, Portman insistă că avea doar 18 ani când l-a întâlnit pe Moby şi că felul în care îşi aminteşte ea relaţia este destul de diferit: „Am fost surprinsă să aud că el a descris timpul foarte scurt în care l-am cunoscut drept o relaţie, pentru că eu îmi amintesc un om mult mai în vârstă purtându-se ciudat cu mine când am terminat liceul“.

„El a spus că aveam 20 de ani. În mod clar nu aveam. Eram adolescentă. Tocmai împlinisem 18 ani. Nici el, nici editorul său nu au verificat datele şi pare că au făcut-o în mod deliberat. Faptul că el a folosit această poveste pentru a-şi vinde cartea a fost foarte deranjant pentru mine. Sunt foarte multe erori şi invenţii. Mi-ar fi plăcut ca el sau editorul să mă fi contactat pentru verificare“, a subliniat actriţa. 

„Eram o fană şi m-am dus la unul dintre concertele sale după ce am absolvit liceul. Când ne-am întâlnit după spectacol, mi-a spus «hai să fim prieteni». Era în turneu, iar eu filmam, aşa că ne-am văzut de câteva ori înainte să realizez că era doar un bărbat mai în vârstă care era interesat de mine într-un mod pe care l-am considerat nepotrivit“, a continuat Portman. 

În memoriile lui, Moby povesteşte şi depsre o altă relaţie, cu Lizzy Grant, cunoscută drept Lana del Rey.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus