Stiri de ultima ora

Miley Cyrus susţine că este pansexuală

Miley
Cyrus susţine că este pansexuală
Monden
După ce s-a declarat bisexuală,Miley Cyrus susţine acum că este pansexuală FOTO Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a declarat că este pansexuală în cadrul unui interviu pentru ediţia britanică a revistei „Elle“, scrie Mediafax.

„Sunt foarte deschisă în legătură cu acest subiect: sunt pansexuală“, spune  Miley Cyrus (22 de ani), care apare pe coperta ediţiei din luna octombrie a revistei „Elle UK“, potrivit Mediafax . „Nu sunt, însă, într-o relaţie. Am 22 de ani, merg la întâlniri, dar îmi schimb stilul la fiecare două săptămâni, cu atât mai mult persoana cu care sunt împreună“, a continuat cântăreaţa.

Termenul de pansexualitate (sau omnisexualitate), deşi nu este definit oficial, se referă la acei oameni care simt atracţie sexuală şi emoţională faţă de orice persoană, indiferent de sexual biologic sau identitatea sexuală a acesteia. Spre deosebire de bisexualitate, care implică atracţie sexuală faţă de ambele sexe, pansexualitatea include şi atracţia faţă de transsexuali, androgini sau alte genuri.

În urmă cu câteva luni, Miley Cyrus a făcut public faptul că este bisexuală şi că . „Sunt deschisă oricărui lucru care are consimţământ, nu implică animale şi dacă  toată lumea are vârsta potrivită. Pot să fiu cu orice adult, iar orice adult peste 18 ani poate să mă iubească. Sunt egală şi corectă (...) Este vorba despre cum mă simt“, a mărturisit cântăreaţa, la momentul respectiv, într-un interviu acordat revistei „Paper“. Artista a mai apus că la vârsta de 14 ani i-a mărturisit mamei sale, Thrisa, că o atrag femeile în aceeaşi măsură în care o atrag şi bărbaţii şi a rugat-o pe aceasta să o accepte aşa cum e.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus