Stiri de ultima ora

Mihai Budeanu, despre calvarul Covid şi tratamentul care l-a salvat de la moarte: "Dacă iei ivermectină, o faci pe barba ta"

Mihai Budeanu, despre calvarul Covid şi tratamentul care l-a salvat de la moarte: Dacă iei ivermectină, o faci pe barba ta
Monden


A fost la un pas de moarte din cauza virusului ucigaş! Mihai Budeanu (44 de ani), solistul trupei 3 Sud Est, a rămas marcat de calvarul prin care a trecut, în noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu COVID-19. Pe 20 noiembrie, colegii de trupă anunţau că acesta se află în stare gravă la ATI. Trei săptămâni mai târziu, Mihai părăsea spitalul, după ce sfidase moartea şi uimise întreg personalul medical cu forţa cu care luptase cu virusul ucigaş.Salvarea lui a fost tratamentul prescris tocmai din America de reputatul medic Ion Alexie. Acum artistul şi-a făcut şi vaccinul anti Covid, de teamă să nu se reinfecteze cu temutul virus. Mihai Budeanu a povestit într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Click! tot calvarul prin care a trecut din cauza coronavirusului.Click!: Mihai, te-ai vaccinat anti COVID-19 zilele trecute, deşi ai trecut prin boală. De ce ai decis totuşi să faci acest vaccin?Am fost într-o stare foarte gravă şi doctorii, chiar şi domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas, m-au sfătuit  să mă vaccinez pentru siguranţa mea. La 28 de zile de la ieşirea din spital am avut voie să fac vaccinul şi m-am programat. Am şi făcut testul de anticorpi. M-am vaccinat cu Pfizer, prima doză am făcut-o vineri, pe 26 martie fac şi rapelul. Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca. Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie. L-am făcut la Hârşova, acolo am prins loc, totul foarte organizat. Lumea vrea sa intre în normalitate. Eu unul l-am făcut că aşa am simţit, nu vreau sa mai trăiesc vreodată episodul de atunci. Şi soţia mea şi copiii au avut boala, dar au avut forme uşoare. Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus