Stiri de ultima ora

Michelle Obama organizează la Casa Albă o reuniune pe probleme de modă

Michelle Obama organizează la Casa Albă o reuniune pe probleme de modă
Monden
Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, a invitat pentru data de 8 octombrie, la Casa Albă, designeri celebri, jurnaliști și studenți pentru a discuta despre viitorul industriei modei, scrie ziarul spaniol El Pais .

Foto: (c) Yin Bogu/XINHUA ARHIVĂ

Scopul acestui eveniment constă în a aduce membri ai acestei industrii și a lumina, educa și ghida următoarele generații de lideri în domeniul modei , explică invitația la respectivul seminar, după cum a relatat site-ul Women s Wear Daily .

Reprezentanți ai acestei profitabile industrii — de la creatori de modă și editori de reviste de specialitate până la experți în diferite tehnologii — sunt chemați să își împărtășească talentul și experiența cu studenți din Washington DC, precum și din statele Maryland, New Yok și Pennsylvania. Totul pentru a le arăta ce este necesar pentru a triumfa și cât de important este studiul .

Printre participanții la sesiunile care vor dura cinci ore se numără designerii Prabal Gurung, Reed Krakoff, Maria Cornejo și Bibhu Mohapatra, precum și reprezentanți ai firmelor Jimmy Choo și Naeem Khan.

Colocviul va fi urmat de o recepție, la care și-au confirmat prezența Diane von Furstenberg, Thom Browne, Thakoon Panichgul și Jason Wu, cel care a realizat vestimentația purtată de Michelle Obama în 2009 și 2013 la evenimentele organizate cu ocazia preluării mandatului prezidențial de către soțul său, Barack Obama.

Admirată pe întregul mapamond pentru alegerile ei în materie de îmbrăcăminte, Michelle Obama este o mare susținătoare a creatorilor de modă americani, în special a celor care produc haine accesibile ca preț. Alegerile ei în materie de modă influențează substanțial vânzările. Simpla ei apariție de câteva minute în fața camerelor de luat vederi în haine ale unui creator recent lansat poate face să crească vânzările acestuia cu... echivalentul a 11 milioane de euro.

Numai între 2008 și 2009, imaginea doamnei Obama a adus anumitor case de modă câștiguri de peste două miliarde de euro, susține un studiu efectuat de un economist de la Harvard.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus