Stiri de ultima ora

Metallica va cânta astăzi la Bucureşti, în cadrul turneului „Worldwired”

Metallica va cânta astăzi la Bucureşti, în cadrul turneului „Worldwired”
Monden
James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) şi Robert Trujillo (bas) cântă astăzi la Bucureşti, în cadrul turneului „Worldwired”. Concertul va fi deschis de trupele Ghost şi Bokassa. Este a patra prezenţă a trupei Metallica în România.

După seria de concerte indoor din 2017 – 2018, ce a depăşit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia).

Metallica va cânta astăzi la Bucureşti, în cadrul turneului „Worldwired”, pe Arena Națională.

Accesul pe stadion se face începând cu ora 16.30. Organizatorii nu recomandă prezenţa copiilor cu vârste mai mici de 12 ani din cauza suetului foarte puternic, părinţii care aleg să vină cu copii mici făcând acest lucru pe propria răspundere. În zona Stadionului Naţional Arena traficul rutier se va închide treptat miercuri începând cu ora 12.00, în funcţie de afluenţa publicului, Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţând că este vizată strada Maior Coravu, între şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion dar şi străzi care intersectează acest segment rutier.

În acelaşi fel va fi afectat bulevardul Pierre de Coubertin, între Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion şi porţiunea dintre şoseaua Pantelimon şi stadion ca şi străzile din zonă. Restricţii vor apărea şi pe strada Tony Bulandra şi Sg.Vasile Şerbănică.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus