Stiri de ultima ora

Mari actori care au folosit nume de scenă. Cum îi cheamă de fapt

Multe vedete folosesc nume de scenă, fiecare are motivul ei. Iată câțiva mari actori care au folosit nume de scenă și cum îi cheamă de fapt.

Pentru că a descoperit că femeile erau chemate primele la audiențe, Eric Bishop și-a schimbat numele în Jamie Foxx. Numele său de scenă a fost inspirat de comedianul Redd Foxx. Și-a început cariera ca și comediant, iar multă lume nu știe numele său real.

Mari actori care au folosit nume de scenă – Tara Leigh Patrick și-a schimbat numele în Carmen Electra pentru a avea mai mult succes

Probabil nu știți că Tara Leigh Patrick este numele real al lui Carmen Electra, care s-a mutat în 1991 în California, când l-a cunoscut pe Prince. Actrița, model și cântăreață a semnat un contract la scurt timp după ce și-a pus nume de scenă.

Numele real al lui Julliane Moore este, de fapt, Julie Anne Smith. După ce a studiat teatru la Boston, s-a mutat la New York și a trebuit să își schimbe numele, deoarece erau prea multe nume Julie Smith când și-a înregistrat numele de scenă. Coada de la Julianne reprezintă numele mamei sale (Anne), iar Moore este al doilea nume al tatălui său. Actrița a declarat că este groaznic să îți schimbi numele, mai ales când nu vrei să îți schimbi identitatea.

Actrița britanică Helen Mirren este, de fapt, Ilyena Lydia Mironoff, și are origini ruse. Tatăl său, un aristocrat rus și-a transformat numele de familie pentru a suna englezește în 1950, din Mironoff în Mirren.

Tom Cruise s-a născut într-un cartier sărac din New York, pe numele său real Thomas Cruise Mapother IV. Bătut de tatăl său, care era un bătăuș, la scurt timp după ce a absolvit liceul și-a scurtat numele și la cosmeticizat un pic.

Mari actori care au folosit nume de scenă – Demi Moore este de fapt Demetria Gene Guynes

Demetria Gene Guynes a devenit Demi Moore după ce s-a măritat cu cântărețul Freddy More în 1980. Numele i-a rămas mult timp după aceea și s-a identificat mai bine cu el, deși a mai trecut prin două căsnicii, una cu Bruce Willis și una cu Ashton Kutcher.

Starul care a jucat în rolurile lui Cinderella și Downton-Abbey, Lily James s-a născut cu numele Lily Chloe Ninette Thomson. Dar pentru că deja era o actriță cu numele Loly Thomson, și-a luat ca nume de scenă numele mic al tatălui său, James.

Iată și alți mari actori care și-au pus alt nume de scenă decât cel cu care s-au născut, cel mai probabil pentru a-l scurta și a-l face mai ușor de pronunțat pentru toată lumea. Actrița Reese Witherspoon s-a născut Laura Jeanne Reese Witherspoon, Angelina Jolie pe numele său întreg este Angelina Jolie Voight. Actrița de origine ucraineană, Mila Kunis, s-a născut cu numele Milena Markovna Kunis, iar Emma Stone este de fapt, Emily Jean Stone.

Antonio Banderas a știut să extragă din numele său întreg un nume de scenă foarte sexy, căci numele său întreg este Jose Antonio Dominguez Banderas. Brad Pitt este, de fapt, William Bradley Pitt, iar Ben Affleck este Benjamin Geza Affleck-Boldt. Vin Diesel pe numele său real este Mark Siclair Vincent, iar Paul Wesley este Paul Thomas Wasilewski, părinții săi fiind polonezi, acesta și-a americanizat numele.

Mari actori care au folosit nume de scenă – Martin și Charlie Sheen sunt doar nume de scenă, află mai jos numele lor reale

Martin Sheen, cu mamă de origine irlandeză, iar tatăl de origine spaniolă, s-a născut Ramon Antonio Gerard Estevez. Fiul său, Charlie Sheen, a păstrat tradiția, căci numele său real este Carlos Irwin Estevez.

Bine cunoscutul Christopher Walken, apreciat pentru rolurile pe care le-a jucat, ale unor caractere instabile psihic, este, de fapt, Ronald Walken. Numele real al lui Jodie Foster este Alicia Christian Foster. Cea mai cunoscută dintre toate actrițele americane, Marilyn Monroe, s-a născut Norma Jeane Baker.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus